+4 oy
1,102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (160 puan) tarafından
tarafından yeniden açıldı

Öncelikle verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Malatya da yaşayan 6 aylık bir yavrumuz , EYÜP ÇINAR ALTUNTAŞ SMA TIP 1 ölümcül kas hastalığına sahiptir.Yurt dışında tedavi olabilmesi için ve tedavi ücretinin toplanabilmesi için gönüllü ablaları olarak bir kampanya başlattık. Kampanyamız valilik izni kapsamında devam etmekte olup, gerekli izin evrağımız,hastane raporumuz instagram @eyupcınaracanol adresimiz de mevcuttur. Bana ulaşmak isterseniz sizlerle paylaşabilirim.Sizlerden naçizane ricam bu yavrumuz için valiliğimizin denetiminde olan hesap numarasına bütçeniz dahilin de destek olmanızdırbiz 1 liranıza bile talibiz.Kendi iletişim bilgilerimi de ekliyorum. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ediyor,saygılarımı sunuyorum.

VALİLİK ONAYLI TL HESABI
ALICI: YILDIZ ALTUNTAŞ 
IBAN: TR65 0001 0001 8368 1500 6450 05
BANKA : ZİRAAT BANKASI
AÇIKLAMA: EYÜP ÇINARA CAN

EDA AKBAL :0544 227 24 44

image

Annelik neydi ; evlat sevgisi için her şeye göğüs germek , sayısız cefa çekmek , bir gülüşü İçin dünyaları vermekti...
şimdi Eyüp Çınar gülüşü İçin ve o gülüşüne dünyaları verecek annesi İçin sizden destek bekliyor..

91 Cevaplar

0 oy
(160 puan) tarafından

imageaz çok demeyelim destek olalım lütfen

-Reklam-
0 oy
(160 puan) tarafından
posttt yukarıı
0 oy
(160 puan) tarafından
sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak bizi daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Burda bir sürü memur eşi var bilirler maaş dışında banka her ay promosyon olarak 60  70 TL yatırıyor ki o para maaşları değil bankanın promosyonu bunu biz mesela asla eve koymadan her ay sadaka olarak veriyoruz kendi çalışmamla kazanmadığım için o parayı yemem diyor eşim. Ve bende artık o parayı her ay bir bebeğe gönderiyorum. Memur eşlerine de fikir olsun o promosyonu bu bebeklere verseler birşey kaybetmez ler ve Allahın rızasını kazanırlar. Lütfen bu bebeklere destek olun. Kimse 20 lirayla 50 lirayla zengin de olmaz fakirde olmaz ama o 20 lira ahirette önünüze çıkar büyük bir sevap olur. İnşaAllah herkes bağış yapar ve bu bebeğimizde biran önce tedavisine kavuşur.. 
(160 puan) tarafından
allah razı olsun canım senden rabbim ne muradın varsa versin inşalah
(2,323 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım Allah razı olsun. Rabbim inşaAllah Eyüp çınara ve tüm bebeklere şifa versin inşaAllah. Bir anne olarak tüm çocuklara içimiz yanmalı.. İnşaAllah Eyüp Çınar biran önce tedavisine kavuşur. İnstagram dan takip ediyorum hepsini.
(160 puan) tarafından
allah razı olsun
0 oy
(160 puan) tarafından
aklına bir şey takılan olursa bana da ulaşabilirsiniz
0 oy
(160 puan) tarafından
      5    10 demeyelim destek olalım damlaya damlaya göl olsun
0 oy
(3,102 puan) tarafından

Allahim sifa versin insallah zerre kadar faydamiz olursa ne mutlu<3

(160 puan) tarafından
allah razı olsun lütfen çevrenize anlatın varsa sosyal medyanızda paylaşın
0 oy
(160 puan) tarafından
 eğer bu gönderiyi görsüyseniz allah bunu sizin karşınıza boşuna çıkarmadı nolursunuz maddi manevi destek olun
0 oy
(9,673 puan) tarafından
Bizde bağış yaptık cnm rabbim şifa versin inşallah 
(160 puan) tarafından
allah razı olsun biriniz bin olsun
(9,673 puan) tarafından
Aminn cümlemizden inşallah
0 oy
(160 puan) tarafından
 haydi anneleeer toplanalım 
0 oy
(160 puan) tarafından
post yukarı post yukarı
0 oy
(160 puan) tarafından

güzel yürekli anneler bizi de evladınız gibi  bilin:(

0 oy
tarafından
Whatsapta paylastim canm instgram yok bende insallah toplanir yeteri kadar para canm bence habere çıkın haberden görüp iş adamları yardım severler büyük bağışlar yapiyor daha hizli toplanir
(160 puan) tarafından
allah razı olsun canım fox tvye çıktık yerel kanallara çıktık inşallah sesimizi sizlerin sayesinde duyuracağız
tarafından
Insallah cann
(160 puan) tarafından
inşallah bir gün kampanya bitti haberlerimizi alırsınız
tarafından
O günü sabirsizlikla bekliyorum canm
(160 puan) tarafından
biz de canım biz de
0 oy
(160 puan) tarafından
           bu sitede olan herkesin rabbim ne muradı varsa versin inşallah admin de dahil
0 oy
tarafından
Post yukari 
0 oy
(160 puan) tarafından
post  yukarı çıksın bütün güzel yürekler bal yanağımızı görsün
0 oy
(160 puan) tarafından
post yukarı destek lütfen
0 oy
(160 puan) tarafından
post yukarı en yukarı