0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar bilen bilir burda defalarca konu açtım.Annem hastaydı ben gurbetteydim git gel yapıyordum sürekli çok zor bir süreçti.Bir yandan annem bir yandan evim çok sıkıştım arada iki tarafa da yetemedim.Annemi kaybettik ve vicdan azabından kurtulamıyorum sürekli aklıma yaptığım cahillikler geliyor.

Annemle hiçbir zaman tam olarak anlaşamadık malesef.Benden çok mu şey bekledi bilmiyorum ama ne desem sinirlenirdi hemen.Karakter olarakta çok farklıydık o yüzden çok tartışmalarımız olurdu hepsi aklıma geliyor delirecek gibi oluyorum.

Hep gelip orda durmamı istiyordu ama ben ayda bir gelip 1 hafta durup biraz eve geçmek orayla da ilgilenmek istiyordum bu yüzden annem de babam çok içerliyordu bana babamla çok kavgalarımız oldu.Şimdi suç işlemiş gibi hissediyorum sanki o ev yüzünden annemi üzdüm o evin bana hayrı olmayacakmış gibi geliyor..Kavgalarımız ettiğim saçma laflar hepsi ne boşmuş.Kötü biri değilim kötü bi evlat değilim sadece beceremedim.23 yaşındayım iki evi idare edemedim.Daha evliliğe alışmadan bi de annemin ameliyatları oldu kaldıramadım çok saçmaladım.Nasıl kurtulurum bu vicdan azaplarından nasıl yaşarım böyle?

En çokta son günlerinde yanındaki koltukta uyusaydım keşke diyorum çok kızıyorum kendime.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Hatırladım canım  senin postunu..annen vefat mi etti ..başın sağolsun..ama hayattayken de  vicdan  azabı çekiyorum yetemiyorum diye..sen elinden  gelenin en iyisini yaptın..sonuna kadar yanında oldun.evlatlit görevini yerine getirdin..iki ev idare etmek kolaymi ..gencecik yaşında..bu konuda kendine haksızlık etme..

Her zaman şunu de kendine..annen senden memnun olmadığını söylese de annen senden razı gitti bence..kendine tekrarla bunu elimden gelenin en iyisi buydu sonuna.kadar yaptım..
(102 puan) tarafından
Gözyaşlarım düştü yorumunuzu okurken.Allah razı olsun canım inşallah.Günlerce hastanede kaldık uykusuz bir çok gece çok acıları vardı bir kere of bile demedim ama yine de bilmiyorum sağol canım benim çok iyi geldin
tarafından
İçindeki vicdan değil bana kalırsa..özlem ..yaşasaydı da benden yine memnun kalmadığını söylese..gibi..şuan annede yardımcı olabilirsin onun adına dualar okumak onu anmak ..kendine haksızlık etme..
-Reklam-
+1 oy
(1,698 puan) tarafından
Kendi ağzınla diyorsun canım. Yetememişsin. Allah bile insanın elinden gelenin fazlasını istemiyor. Sen elinden geleni yapmışsın. Annene bolca dua et güzel an o yeter. Böyle şeyler de düşünme bu tarz şeyler vesvesedir, seni ele geçirmesine izin verme. Annen adına sadaka ver biraz, hayır yap. Başın sağ olsun
(102 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin. Melesef insan evlenince kendi evi artik onun evi olmaktan cikamiyor. Bence evlat olarak elinden geleni yaptin. Uzme kendini. Hepimoz annemizle babamozla kavga etmisizdir olabilor yani 
(102 puan) tarafından
Yapmaya çalıştım canım Allah razı olsun
0 oy
(402 puan) tarafından
Şu an çektiğin acının etkisiyle kendini suçluyorsun.zaten o tartışmalar da seni biraz uzaklaştırmıştır annenin evinden.elinden geldiğince yanında olmuşsun.çok zor durumlar.Allah sabır versin.zamanla yaran hafifleyecek.
(102 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah hafifler
0 oy
(102 puan) tarafından
Yukarı çıksın

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,014 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 948 göst.
6 Ekim 2020 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (658 puan) tarafından soruldu

379,292 soru

11,353,232 cevap

34,824 kullanıcı

...