0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (2,520 puan) tarafından
emziren anneler aşı olacakmısınız kımı guvenmyrm diyor asıya neden peki ? smdi kotu bişey olan yok gibi 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allahım şu aşı karşıtlarına akıl fikir ver içeriğini bilmiyoruz diyorlar ama içeriğini bilmedikleri onlarca şeyi yiyip içiyorlar mesela kola içeriği belli mi değil sigara içeriği belli mi değil ama konu aşıya gelince herkes bilime ışık veriyor bir hastalık var ve çare bulunmak üzere ama bazıları ısrarla aynı ayağın üstünde zıplıyor 
tarafından
Kola dünyanın en güzel besini only kola
(352 puan) tarafından
Çok haklısınız.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben emziriyorum. Aşıda çıktı. Ama vurulmucam galiba korkuyorum açıkçası.
(2,520 puan) tarafından
neden bizim yarın
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Hamileyim ve olcam sıra gelirse. Emzirsem de olurum
(2,520 puan) tarafından
ya millet okadar olumsuz ki yarın bizimde korkuyorm
(2,458 puan) tarafından
Sen millete neden bakıyorsun canım? Çocuklarımızı da aşı yaptırmayalım o zaman? Bi aşı çıktıysa ve sağlık bakanlığı bunu onayladıysa hiç korkmam
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Arkadasimin anneannesi aşidan sonra oldugu için cokta guvenmiyorum ve ortada bir prospektus yok:) 
(6,198 puan) tarafından
Hayir hicbir rahatsizligi ya da kronik hastaligi yoktu
(352 puan) tarafından
Bir insanın ası olması demek hastalığa yakalanmayacagi anlamına gelmez zaten.Asi sayesinde yakalansa bile daha hafif geçirir hastalığı ve ya etkilenmez.
(6,198 puan) tarafından
Ben bu bilgileri zaten biliyorum:) Aşinin amaci %50 koruma ama mutasyona ugrayan virus icin gecerli degil bu aşi.Yaptirmak isteyen yaptirabilir dedigim gibi ben prospektusunu okumadigim hicbir ilaci ve aşi kullanmadigim icin uygun bulmuyorum kendime yaptirmaya.Ayriyeten biz aralikta covid gecirdigimiz icin daha dogrusu eşim aşı bize yapılmayacak çunku atlattik
(352 puan) tarafından
Siz aşıdan sonra hasta olduğu için yazmışsınız, onun için aşının hasta olmaya engel olmadığını yazdım ben.Ilac prospektüslerini tam anlamıyla anlamak için bu konuda eğitimli olmak, sağlıkçı olmak,ne biliyim kimyager vs. olmak gerekir..Baska ilaçlarda da yazıyor, bu madde var, şu madde var diye, hepsinin ne oldugunu anlıyor muyuz veya, tek tek bu neymiş diye bakıyor muyuz...Tabi siz hastalığı geçirmiş olduğunuz için şu anda antikor vardır.Zaten ası yapılmıyor hemen.
(6,198 puan) tarafından
Zaten sağlıkçıyım o yüzden prospektuse bu kadar onem veriyorum ve aşidan sonra hasta olmadi kadın öldü.
0 oy
tarafından
Ben kestim sütten ama emzirseydim olurdum yine de..şimdi de sıra bekliyoruz ne zaman olursak artık
(2,520 puan) tarafından
bize geldi yarın millet korkutuyor ya
tarafından
Hiç mi aşı iğne olunmadı ki anlamıyorum ben de bunu..çocukların bile her aşısını günü gününe yaptırırken eminler ama..teknoloji diye birşey var kısa sürede çıkabilir..güvenilmiyor deniliyor ama başka türlü kurtulmak zor
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Hiç yaptırmicam ben .
0 oy
(914 puan) tarafından
4 tane çocuk doktoruna danıştım . Hepsi vurdurun dedi . Ben de yaptıracağım hatta haftaya aldim randevumu
0 oy
tarafından
İş yerinde mecburi olmazsa vurulmam
0 oy
tarafından
Sıram gelir gelmez olacağım inşallah 
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Emziriyorum ve olacağım 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Evet güveniyorum ve olucam sıram gelince koskoca devlet erkanları, kıçımız sıkışınca koştugumuz sağlıkçılar, onca yaşlılar milyonlar oldu. Ama aşıya karşı olanlar ayy benimmm tanıdıgım aşı yüzünden öldü diye ortaya lafı ata ats korkuttukları için herkesi insan güvenmiyo. Yok hani ortaya laf atıyorsan ispatla bunu dimi dedikodu yaymak çok kolay :) isteyen olur isteyen olmaz beni bağlamaz bu benim fikrim:) 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 250 göst.
0 oy
9 cevap 167 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.

410,083 soru

12,330,097 cevap

39,197 kullanıcı