0 oy
178 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar 1 buçuk yaşında bebeklerinize neler yediriyorsunuz 

Ben sabah süt veriyom emziriyom sonra kahvaltı hazirlayinca yumurta peynir zeytin yada menemen yapınca yediriyom 

Öğlen işte yemek ne yaptıysam kendimize tavuk. Makarna olur pilav yaptıysam yediriyom yada çorba acıkınca arı mama irmikli ballı pişiriyom ara öğün olarak

Akşam 6.7 gibi de makarna yapmıştım yedi 

9 gibi de cici ezdim yedirdim 

Akşam yatanda emziriyom cici bebe biskivulu süt veriyom iciyo yatıyor

Kızlar çok az mı veriyom yemek acaba aklıma takıldı ??

10 Cevaplar

0 oy
(70 puan) tarafından
Kaç kilo su an canim
tarafından
En son 8 kiloydu Mart'ta aşıya gitmiştim 3.4 ay önce işte o kilodaydi azmi
(70 puan) tarafından
Bunlarin hepsini yiyorsa gayet güzel canim daha ne olsun kahvaltısı var öğlen yemegi var aksam yemegi var ara öğünü falanda var daha ne yiyecek benimki 15 aylik sadece 3 öğün yer baska yemez kahvaltımız da yok yani binde bir menemen yer oda zorla saglikliysa hic onemli degil yazmayi unutmayim cicibebe cok veriyosun gibi geldi meyvelerine kuruyemis falan koy daha sağlıklı olur yemeklerine kemik suyu falan yap hergun etini sebzesini yesin
tarafından
Cicibebe biberonda süt yapinca 2 tane atıyom cnm yoksa tek süt yetmiyo tekrar istiyo yoksa ondan dolayı
(70 puan) tarafından
Ha öyleyse bisey olmaz canim bende elimden geleni yapıyorum her allahin gunu et sebze yiyemiyor kemik icin bazi kasaplar ücretsiz veriyor öyle alıyorum onu mutlaka yap baya faydasi oluyor
tarafından
Bir kere almıştım cnm dolapta 3 ay kalmıştı bozulmuştur diye attım haklisn yine alayım yarın bi sorayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabah 5 de uyanır devam sütü veriyorum. 9 da 1 yumurta 1 tatlı kaşığı bal 1 mama kaşığı tahıl 1 tatlı kaşığı kaymak az da beyaz peynir karıştırıp onu yediriyorum peşinden muz yediriyorum. Öğlen yoğurt ve varsa pilav yerse o da 2 saat sonra felan 1 elma aksam 5 6 gibi kıymalı sebze yemeği 8 9 gibi de uyur yatmadan 120cc devam sütü icer
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bende senin gibi veriyorum sabah uyanır emer sonra kahvaltı yaparız sonra çorba ya da yoğurt sonra meyve akşam da yemek yer gece de biberonla cici bebe aralarda da elinde kraker ya da kek falan veriyorum
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Canım neden kuruyemiş, meyve, süt ürünleri falan yedirmiyorsun. Alerjisi falan mı var. Ara öğünleri sağlıklı gelmedi bana.
tarafından
Kuruyemiş evde olursa yediriyom yoksa yediremiyom meyve elma olursa elma filan eline veriyom yiyo ara da bir sut ürünleri veriyom cnm süt peynir yoğurt eklemeyi unutmusum
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Yemek çok az canım cici bebeyi makarnayı azalt meyve ekle etli sebzeli yemekler ekle ceviz badem kabak çekirdeği yedir çok faydalı pekmez ver bal kaymak ver bilmiyorum bana az geldi 13 aylık oğlum daha dengeli ve sağlıklı şeyler veririm ben hwp
tarafından
Valla cnm et alamiyoz malum cokc pahalı tavuk alıyoruz onu hasliyom. Kizartiyom yiyo
(25,224 puan) tarafından
Olsun örnek verdim sadece ben genel olarak dengeli ve sağlıklı bir beslenme şekli değil eğer yiyorsa çeşit vermen lazım illa et şart değil kuru bakliyat sebze meyve hiç yok listende
0 oy
tarafından
Sabah kahvaltı yapar ara öğün meyve yer sonra corba icer sonra akşam yemeği ne yaptıysam en son cici bebeli süt yer günü oyle kapatırız biz 15 ayligiz günlük yogurt kesinlikle tüketir 
0 oy
(366 puan) tarafından
Canım kızım 21 aylık sabah devam sütü içiyoruz bir saat sonra falan kahvaltı peynir, zeytin, yumurta, domates, salatalık ,bal, kaymak bunları ikişer üçer her gün değişik veriyorum öğlen mutlaka çorba içeriz tarhana, mercimek,sebze çorbası gibi akşam da bizimle birlikte yer kıymalı, etli yemek ya da bakliyat olur ara öğün olarak ceviz, badem , yoğurt, meyve her gün farklı vermeye çalışıyorum gün içinde istediği kadar devam sütü içiyor ben kızıma cici bebe , arı mama hiç vermedim pilav ,makarna da haftada bir ancak yer 
0 oy
tarafından
Sence de karbonhidrat fazla değil mi ?  Yazdıkların içinde bir tane bile sebze meyve yok. 
tarafından
Bilmiyom cnm evde ne olursa onu yapiyom yediriyom meyve olmayınca yediremiyom elma filan olunca eline veriyom . Bende eksik mi diye soruyom size cunku farkında değilim ne eksik ne değil ondan sizlere sordum . Sebze olarak patlican biber kozlemesi yapinc yediriyom domates yemeği filan yediriyom bunlari
tarafından
Olabildiğince sebze, et, yumurta , peynir , yoğurt yedirmeye çalış canım. Ekmek, makarna, pilav bunlar sadece karnını doyurur asla bağışıklığını güçlendirmez.
tarafından
Tm cnm öyle yapacam bilgilendirdigin için tesekkurler
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Valla ben bu kadar yemiyorum maşallah benim kızın 1 haftalık yemeği bunlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 120 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 459 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu