0 oy
3,396 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,851 puan) tarafından
Oğlumun diş sancısı var diye yarım ölçek calpol verdim biraz önce kustu her verdiğimde kusuyor bı türlü anlayamadım sebebi nedir böyle bir durum başına gelen var mı kızlar doktora söylemen gerekir mi 18 aylık olacak oglum

13 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından
Canm benm oglumda oylr her turlu ilacda kusuyoo iciremiyorm zaten cok agliyo nedenini bende ogrenemedim 
(4,851 puan) tarafından
Biraz önce verdim verir vermez ne var ne yok kustu her verdiğimde aynısını yapıyor azar azar veriyorum yine aynısı vallahi ilacı vermeye korkar oldum
(92 puan) tarafından
Korkmaa cnm korkmaa benmkode ayni oyle istee usuturse falan cok korkuyorum napcm diye
(4,851 puan) tarafından
Allah'a çok şükür sandece bir sefer çok hasta oldu oda kuzeninden geçti o zaman mahvoldum annemde bendeydi o olmasaydı daha beterdim her dakka kusuyordu  bu ay kontrolü var doktora sorucam bakalim
-Reklam-
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Kusturmaz calpol aslında ama üşütmüş olabilir mi 
(4,851 puan) tarafından
Normal zamanda kussa anlarım belki usuttu derim ama ilacı verir vermez kusmaya basliyor
(2,979 puan) tarafından
İlk önce azıcık ver sonra arkasından bir damla su ver sonra geri kalan ilacı içir sonra tekrar bir yudum su ver birde öyle dene
(4,851 puan) tarafından
İnan ki azicik azıcık veriyorum ilk ten verir vermez çıkarmaya başlıyor
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Aslında kusturan şurup değildir canım belki üşüttü belki ağladı çok nefesini toplayamadı yada tadını sevmeyip zorla içiyosa da olabilir 
(4,851 puan) tarafından
Tadını çok seviyor usutmeden değil ilacı verir vermez kusuyo ama tadında çok seviyor
(4,225 puan) tarafından
Valla bilemiyorum o zaman canım
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Midesini bulandiriyodur ama calposl verme ters teperse atesini dusurul,hipotermiye sokar dişi icin tetagil alabilirsin cok faydasi var
(4,851 puan) tarafından
Doktor onu vermişti o yüzden kullanıyorum ama sorcam bu ay kontrolü var sağlık ocağında
0 oy
(848 puan) tarafından
Bnmkide kusuyor cnm ya vermiyorum artk
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Bozulms olabilir mi cnm..buarda calpolun etkisni açıldıktan sonra mac.3 ay diye biliyorum..yani uzun zamndr aciksa bi etkisi olmuyo vücuda..doktorumuz solemisti bizim..
(4,851 puan) tarafından
Bende bı sorcam dokora
(3,158 puan) tarafından
3 ay bile çok bize doktor açıldıktan sonra 1 ay kullanılır demişti calpolu
0 oy
(282 puan) tarafından
Geçenlerde çocuk doktorumuzla bu konuyu konustuk fitil kullanimi hakkında. Bende cocuguma fitil kullaniyorum mecbur surup icince kusuyor cunku demisti. Her bünye kaldırmıyor demekki 
(4,851 puan) tarafından
Ay ben fıtık hiç yapamam yaaa :(
(282 puan) tarafından
Korkacak hicbir sey yok. Doktor verdiği takdirde kullanabilirsin   sen ittirince ozaten kayarak gidiyor. Sadede hemen elini çekmeyeceksin geri çıkmasın diye
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Alerjisi var cnm verme
(4,851 puan) tarafından
Kusunca öyle mi oluyor
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Benim oğlumda şurup asla içmez anında kusar içi dışına çıkar.  ama uzman doktor şey yazmıştı şurubu birşeyle karıştırdığınızda etkisi azalır diye düşünmeyin suya sevdiği içeceğe katabilirsiniz etkisini kaybetmez. Bende sade içsin isterdim ama bundan sonra ilaç içirmek gerekirse suya katıp vercem diğer türlü içiyor hemen su veriyoruz veya böyle kusuyor.
(4,851 puan) tarafından
Bu ay sağlık ocağında kontrolü var doktora sorcam bakalım.ne.dicek
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kusturmaz aslinda bence verme
(4,851 puan) tarafından
Doktora dicem bakalim
0 oy
tarafından
soğuk veriyorsan o yüzden de kusar 
(4,851 puan) tarafından
Soğuk değil mutfak dolabında rafta durur hep
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Tadını sevmiyor olabilir onun yerine başka ilaç yazmasını isteyin doktorunuzun. Benim kzız da kusuyordu calpol u. Doktora söyledim dolven verdi en azından bunu kusmuyor 
(4,851 puan) tarafından
Tadını çok seviyor aslında yutar yutmaz kusuyor
0 oy
(184 puan) tarafından
Canm bnm kızımda şurup verince kusuyo nedenini öğrenebildinmi sen
(4,851 puan) tarafından
Eski post canım ama malesef öğrenemedim şuan 29 aylık oğlum gerektiğinde veriyorum ama.artik kusma yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gelsenee (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 446 göst.
0 oy
8 cevap 211 göst.
9 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,095 soru

12,406,019 cevap

44,613 kullanıcı

Kategoriler

...