0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim mememde çok ağlıyor hiç mememi istemiyor biberonla mama veriyorum bu yüzden mememi ısrarla veriyorum hiç almıyor hiç ne yapmalıyım yalvarıyorum cevap verin nasıl mememi alır beni çok üzüyor çok ağlıyorum suan daha bebeğim 8 günlük bu arada

8 Cevaplar

+1 oy
(84 puan) tarafından
silikon göğüs kalkanı al meme ucun için bebişin onu biberon sanıp çeker .. bi akrabamız öyle alıştırmıştı tekrar memeye sende bi dene istersen ?
tarafından
Ne almadım ki goyus ucu çıkarıcı ,silikon uc, sağma makinesi herşey aldım ama boşuna çok ağlıyorum suan hiç almıyor hic
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Önce biberonu ver 20 saniye kadar çeksin arkasından hemen göğsünü ver aralardaki beslenmeyi biberonla değil şırınga veya kaşıkla yapın emzik  emiyorsa onuda bir süre vermeyin 
tarafından
Şırıngayla alamıyor bebek
tarafından
Büyük boy şırıngaylar biz onlarla verdik uzun süre kendisi tutup içiyordu  sarılık olunca biberona döndük
+1 oy
tarafından
Biberon verme mamayi şırınga ile ver biberon memeyi tutmasını engelliyor  doktor dedi
tarafından
Eevt biliyorum şırıngayla almıyor ki
0 oy
tarafından
Biberonu fazla verirsen seni erkenden birakabilir. Azaltmaya çalış
tarafından
Azalttım ama mememi hiç tutmuyor yabyix
0 oy
(137 puan) tarafından
Dinlendire Dinlendire vereceksin bıkmadan gögsünün ucunu iyice koy agzına agladı mı bekle tekrar ver yine mi agladı tekrar ver cok zor bir süreç ama sabırlı olursan sonuc alırsın Allah sana da Şafi ismi ile şifa versin 
tarafından
İnşallah tesekkurler dediğiniz gibi yapıyorum ama boşuna ne kadar da zor
(137 puan) tarafından
Oyle canım annelik cok zor bir meslek diye boşa dememişler kendini bol bol dinlendir memeyi saatte bir yarım saatte bir ver agzına inşallah sonuc alabilirsin
0 oy
tarafından
Sakinleşmesini bekle pozisyon değiştir uykulu iken vermeye çalış bide neden mama veriyorsun bilmiyorum ama emdikçe sütün de artar mama vermemeye çalış 
tarafından
Bebek o kadar inatçı ve sinirli ki mememi hiç tutmuyor bu yüzden mana veriyorum aç kalmasın diye
0 oy
(14,165 puan) tarafından
Önden biberonu ver tadını alsın mamanın sonra hemen göğsünü ver o ittikce sen bunu yap ben 1 haftada oğlumu öyle alistirdim
tarafından
Tutmuyor ya hep yaoiyorum boşa cildiricam
0 oy
tarafından
Ağlayacak bir şey yok ki ben 2 ay çektim yaradan dolayı alır yakında. Memene 1 damla pekmez sür sadece sür çok az ben öyle verebilmiştim biberonla değil mama kaşığı ile doyur meme reddi olmasın zorlasanda ver alışacak bizden akıllı bunlar valla 
tarafından
Göğsüme süt sürüyorum yine almıyor çok inatçı pekmez sürsem alır mii acaba kesin
tarafından
Canım her bebek farklı ben öyle verebilmiştim kesin diye bir şey yok denemek istersen deneyebilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
17 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Busemlih (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde abcdfghjklll (1,611 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.