0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bacilar benim gorumcemle aram cok iyiydi her konuda ona cok destek çıktım kimse yaninda yokken ben vardım gecen hafta memlekete gelmis 1 hafta kalmış ve hic haber vermedi bana bizim bi akraba kızına yazmış evdeyden dışarıya çıkalım diye oda evde degilmis ve ben onun yanı başında artik memlkete geldiginde bana haber vermiyo bile baskalarindan dduyiyorum dün bana nabiyosn die msj atti iyiym dedi memlekete geliyorm anne koyden geliyo yarin hastaneye goturcm diye . Simdi siz söyleyin bu nedir Allah aşkına 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Yüz verirsin ayıya gelir s.çar halıya görümce değil mi ben şaşırmadım doğrusu hiç de takma trip bile atma bi tarafı kalkmasın
tarafından
Valla cnm kaale bile almiyorum ama keyif zamanı asla aramazlar isleri düşünce ararlar ya ona sinir oluyorum
tarafından
Sende işleri düşünce bahane bul olsun bitsin bence görümce için yıpranan sinirlere yazık
tarafından
Aynen cnm haklısın
-Reklam-
0 oy
(2,461 puan) tarafından
Yani önceden gelmiş de şimdi sana yeni gelecekmiş gibi mi davranıyor doğru mu anladım 
tarafından
Önceden gelmis ve benim haberim yok cnm 1 hafta kalmis ki o surede aradim da bana demedi burdayim diye tekrar evine dönmüş dün msj atiyo geliyorum diye yani annesini hastaneye goturck ya hani haberin olsn is yapmaya gel gibisinden
(2,461 puan) tarafından
Anladım canım.  Yani isine yarayacağın zaman tanıyorlar seni. Hiç ilgilenme bile boşver ya en sinir olduğum şey islerine yarayinca emrivaki şeklinde konusma durumları
tarafından
Hih ağzına saglik cnm tam olarak o yani
0 oy
(7,935 puan) tarafından
kısaca annem hasta gel iş yap diyor canım bir şey bahane et gitme
tarafından
Aynen onu diyo cnm yo ben gitmicm zaten
0 oy
tarafından
Canım belki özel bir işi vardı demek istememiştir 

Bende ne kadar çok severim ama demek istemediği şeyleri demeyebilir
tarafından
Cnm özel isini dahi beraber yapiyoduk ben cok emek verdim ona herkes evliligine karşı cikarken ben yanindaydm kaynana bana diyodu sen ara onu ikna et evlenmesn araniz iyi seni dinler diye ben o lara bile dedm onun seçimi . Cnm ben sadece bana burdayım hadi ben gelemiyorum sen al yegenimi gel deseydi demesini bile bekledim
tarafından
Canım belki diyemeyecegi biseydir yani boşver takma eminim.diyevegi şey olsa derdi sona böyle kuruntu yapıp tepki alırsın şimdi herkes birşeyler der eminim ama bence bu şekilde demek istemeyebilir yani
tarafından
Tm cnm saol
0 oy
tarafından
Kimseye haddinden fazla güvenmeyeceksin kimseye haddinden fazla yüz vermeyeceksin 
tarafından
Keisnlikle cnm katılıyorum sana
0 oy
tarafından

Hoş geldin işi düşünce aranan akrabalar kontenjanına:ermm:aaayyy onlardan çok var cnm takma kafana:D

tarafından
Valla baska kapiya gitsinler cnm ben kotami doldurdum yeterince ☺️
tarafından
Aynen cnm:)))
0 oy
(113 puan) tarafından
Sordun mu peki neden geldigini bana söylemedin bilsem gorüsürdük flan die
tarafından
Sormadım çünkü ben aradığımda burda olduğu halde burdayım demedi baskasindan duydum
(113 puan) tarafından
Ben yüzune vururdum
tarafından
Yapmadım cunku bunilk degil her geldiginde baskasindan duyuyorm ve ben bu son gelisinden önce konustm dedm ona sana kırıldım kaçtır geliyosun haber vermiyosn tm haber veririm dedi yine vermedi

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 853 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emina (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 416 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 400 göst.
18 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.