Merhaba anneler evleneli 2 yıl olmak üzere evimi kayinbabamın sırf parası gitmesin diye ayırdım emeklisi yoktur bankada bı 60 binlira para var vermedi kendisine ev çıktı TOKİ'den adam hiçbir çocuğuna gelecek yapmıyor 2 kızı var biri kaçmış biri çeyiz yapamadığı için beraber e gitti eşim kendi cabalari ile evlendi borcun altına girdi bir bekar oğlu var onunda 20 tane çeyrek altını bozdu ev için çocuk onunla belki de evlenecekti gelelim benim konuma ben yeni evlenmiştim toki çıktı o zamanlar kayinbabam 20 binlira kayinım ise 20 çeyreğini verdi bize de evi alıp götürmeniz için çok ısrar ettiler ben hayır dedim ama eşim hergun üzülüyor trip yapiyordu bana ha ben ise hamileydim neyse mecburen evimi götürdüm birlikteliğe kaynanam hiçbirsey yapmadı o evi ben temizledim ve dizdim mi 28 haftalık hamileyim kadın bana demesin mi kapıda silelim tuvaletleride yıkalyalim tabi kendisi yapmıyor bende silmedim yikamadim şimdi ise hiç memnun değilim eşyalarım gitti 2 sene sonra çıkacağıma onlara para vererek 10 binlira verip çıkacağım ha tabi kiraya ☹️