0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından

Kizlar esim markette calisiyo yiprandi ordakilerle gecinemiyo daha dogrusu cekemeyen insanlar var hasetler huzurunu bozuyorlar bende diyorum kendi isimizi kuralim bi cilginlik yapip beraber calisalim ama fikrimiz yok paramiz yok amann sıkıldım ya hayatimizda köklü degisiklikler istiyorum bu kofteci acsak esimle ben kofte yapsam esimle kizimda garsonluk yapsa 15 aylik ama olsun yapar  :D hayaller gercek olsa aslinda ikimiizinda meslegi var ya ben hemsireyim saglik meslek lisesi mezunu oda hafiz hoca olucakti 4 yildir giriyo sinava kazanamiyo bende evlilik cocuk derken yapamadim meslegimi yapmakta istemiyorum sogudum iyi meslek felan dersiniz simdi ama oyle degil devlette calismak icin iyi bir puan almam lazim kpssden oda imkansiz calisamiyorum bebekle matematik yok ozel hastanelerde cok kotu cok calistirim az para veriyolar canını aliyolar yani calistim biliyorum esimde sogudu mesleginden sifirdan baslamak istiyorum qranizda yapan varmi illa vardir az fikir verinsenize 

3 Cevaplar

0 oy
(6,859 puan) tarafından
Bence çiğköfteci bayiliği olabilir Cnm çok bı bilgide gerekmiyor:)
(572 puan) tarafından
Adim basi 5 cigkofteci. Var burda aslinda olurda bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Birikiminiz yoksa tavsiye etmem canım. Başım yandı benim sen de yakma. Ama küçükten başlar idare ederim diyorsan da örnek vereyim, annemler bi kasa domates borca aldı kapı önünde sattı, satılana 2 kasa aldı, böyle böyle devam etti sonra küçük bi manav açtılar sonra manavlar 3lendi :) tabi babam yüzünden battı orası ayrı :D ama sıfırdan başlayıp büyük işler de yapmak mümkün yani. 
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Canım bir hevesle eşimin kuzeni market açtı şimdi ne izinleri var ne tatilleri karı koca ikisi işletiyor ama evlendiklerinden beri hiç gezemediler ha bire iş iş iş ben istemem şahsen 
(572 puan) tarafından
Ben kendi isim olsa kaytaririm acikcasi baska birini gunluk alip tatil yaparim belkide kendi isim olmadigi icin boyle rahat konusuyorumdur :D naisl kazanabiliyolarmi bari
(1,837 puan) tarafından
Çok şükür kazanıyorlar işleri rast gitti o konuda sıkıntı yok ama dediğim gibi insan tatil yapmak istiyor ama imkan yok. E sıcak para akışı olduğu için herkese güvenip bırakmıyorlar dükkanı da haliyle mecbur böyle devam ediyorlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
24 Eylül 2022 Aile kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 324 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 170 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,748 puan) tarafından soruldu

405,797 soru

12,160,961 cevap

36,606 kullanıcı

...