+3 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kötü evebeyne sahib olub onları örnek alanlar ,bide kötü evebeyne sahih olub onlardan görmedikleri şefkat ve sevgiyi evlatlarına verenler... Hepimize evlatlarımızı sevgi ve şevkatle büyütmeyi dilerim ... Bir arkadaş vardı burda ismini unutdum bebeğinin köprücük kemiği çıkmış doğumda sanada sesleniyorum güzel yürekli kardeşim annene benzemediğin içun bebeğini sevdiğin için o güzel kalbin için minnetdarım sana hepiniz güzel kalın hepiniz hep mutlu olun ne bir erkek ne anne ne baba ne akraba ne eş ne dost aslında biz tekizdir ve hayatımız yanlıx bize bağlı bizden ibaret ,biz evlatlarımızdan ibaretiz hepinizi çok seviyorum hepiniz sevilmeye layıksınız her kadın her şeyin en güzeline layıkdır ... Kalblerimizin her daim güzel kalması dileyi ile

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kalbim sizladi :( ben boyle seyler okuyunca duygulaniyorum nedenki ya
(1,663 puan) tarafından
Güzel kalbindendir kuzum
tarafından
Saol kuzum benim sende kalbinin guzelligiden bukadar anlamli yazmissin ya yaomayin boyle seyler vallaha aglamak istemiyorum :(
(1,663 puan) tarafından
Ağlama kuzum
-Reklam-
0 oy
(11,012 puan) tarafından

Ne güzel yazmışsın... örnek almadığım halde anneme dönüştüm istemeden, kötü insan değil ama çok bağırıyorum falan acilen önünü kesmem lazım:(

(1,663 puan) tarafından
Malesef sabr taşı değiliz ve bir noktada çatlıyoruz evet haklı hiç bir yanı yok o masumlara bağıramayıx ama malesef isdemzice bu oluyor tabii ki bağırmasak fevkalade olur
(11,012 puan) tarafından
Hayırlısı ne diyeyim... aile çok önemli işte ister istemez kişiliğimizi oluşturuyor
(1,663 puan) tarafından
Öyle canım çok haklısın
0 oy
tarafından
Ağlattııı                 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bir daha okuyun isdedim
0 oy
tarafından
Adini unuttum ama o çok merhametli ve aci çekmişti  eş de insan çıkmadı.  Inşallah su saniyeden sors onun hayatı mucizevi şekilde değişir 
(1,663 puan) tarafından
İnşAllah
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Çok güzel demişin kuzum bende anne baba sevgisi görmeyen bir birey eşimde öyle esimin anne babası yok mu benim varda ne ise yaradiysa zatn kavga gürültü ne istesem olmaz 7 yaşından itibaren evde yalnız kalırdım annem çalışıyor diye babam içer içer gelir her gün kavga Allah'ıma bin şükür kurtuldum o evden eşim dünya tatlısı çok iyi yürekli Bi adam Allahı ondan razi olsun görmedim yemediğim gitmedim heryere götürdü ne istediysem aldı şimdi birde minik kızımız oldu dünyayı önümüze seriyor ben ne yapmadıysam ne istedim olmadı ise kızıma hepsini yapicam ben göremedim ben yaşayamadım o yaşasın güzel yürekli olsun büyüyünce inş 
(1,663 puan) tarafından
İnşAllah yaralarımızı çocuklarımızla saralım ... Benim eşden yana pek yüzüm gülmedi ama Elhemdulullah minil bir kızım var bir gün her şey güzel olacak inanıyorum
(4,061 puan) tarafından
İnş kuzum gersey gönlümüzce güzel olsun inş Cook şükrü eşimden yana sorunum yok başta oldu ben hallettim düzeldi hiç sorun kalmadı çok şükür
(1,663 puan) tarafından
Sevindim kuzum umarım hep mutlu olursun
(4,061 puan) tarafından
Amin canım inş sende mutlu olursun önündeki hayatın güzel olsun inş

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 207 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 288 göst.
28 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy