merhaba degerli hanimlar,
söze nasil baslarim inanin bilmiyorum. Daha once de kaynana sıkıntımdan bahsetmistim. Esime benim ve ailem hakkinda bir suru laflar soyluyor bana ve aileme "kirmizi diş" diye bir lakap takmis benden bahsederken hep öyle diyor. Esime bir kac kez mesajda yazdiginda gördum tesadufen ve inanilmaz üzüldüm.Hatta bayramda gitmedim esim de dargindi zsten kendi gitti. niye gelmedi dediginde esim de yazdiklarini gormus demis. zerre utanc duygusu mahcubiyet olmamis. ben 28 haftalik hamileyim bebegime bir kere hayirli olsun bile denmedi benimle konusmuyor zaten kendi kendine. simdide diger oglu kıl dönmesinden lazerli ufak bir operasyon olmus. " bir gecmis olsun demedi kendi de ailesi de gecmis olsuna gelmedi kırmızı dişin, sen anca kırmızı dişe yedir kuduz köpek" ... gibi hakaret lakap dolu bir mesaj atmis esime. az evvel esimin teli lazim olmustu gördüm ve basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen. esime belli etmedim ama cok kotu oldum.kizlar ben böyle kotu kalpli birisiyle nasil başedecegim ben hep annedir düzelir belki dedikce her seferinde bu sekilde hayal kirikligiyla sonuclaniyor. inanin kimsenin kotu olmasini istemem hep ince dusunurum ama artik yeter diyorum kendime. Esim de ben uzulmeyim diye bu soylenenleri bana belli etmiyor uzuluyor hissediyorum ama onu da oyle gormek beni daha da uzuyor. ben acmazsam konuyu acmiyor cunku biliyor annesinin kotu niyetli olusunu. sizce ben nasil bir yol izlemeliyim yani icim yangin yeri yapilanlari hic haketmiyorum ve zoruma gidiyor. benim bir bebegim.olacak birakmiyor ki evimde huzurla yasayim esime yüklenip duruyor üzüyor kendi evladini ve annelik hissiyati kesinlikle yok... Rabbim kurtarsin insallah beni ve benim gibileri..