0 oy
232 göst.
Aile kategorisinde (506 puan) tarafından
merhaba degerli hanimlar,

söze nasil baslarim inanin bilmiyorum. Daha once de kaynana sıkıntımdan bahsetmistim. Esime benim ve ailem hakkinda bir suru laflar soyluyor bana ve aileme "kirmizi diş" diye bir lakap takmis benden bahsederken hep öyle diyor. Esime bir kac kez mesajda yazdiginda gördum tesadufen ve inanilmaz üzüldüm.Hatta bayramda gitmedim esim de dargindi zsten kendi gitti. niye gelmedi dediginde esim de yazdiklarini gormus demis. zerre utanc duygusu mahcubiyet olmamis. ben 28 haftalik hamileyim bebegime bir kere hayirli olsun bile denmedi benimle konusmuyor zaten kendi kendine. simdide diger oglu kıl dönmesinden lazerli ufak bir operasyon olmus. " bir gecmis olsun demedi kendi de ailesi de gecmis olsuna gelmedi kırmızı dişin, sen anca kırmızı dişe yedir kuduz köpek" ... gibi hakaret lakap dolu bir mesaj atmis esime. az evvel esimin teli lazim olmustu  gördüm ve  basimdan asagi kaynar sular dokuldu resmen. esime belli etmedim ama cok kotu oldum.kizlar ben böyle kotu kalpli birisiyle nasil başedecegim ben hep annedir düzelir belki dedikce her seferinde bu sekilde hayal kirikligiyla sonuclaniyor. inanin kimsenin kotu olmasini istemem hep ince dusunurum ama artik yeter diyorum kendime. Esim de ben uzulmeyim diye bu soylenenleri bana belli etmiyor uzuluyor hissediyorum ama onu da oyle gormek beni daha da uzuyor. ben acmazsam konuyu acmiyor cunku biliyor annesinin kotu niyetli olusunu. sizce ben nasil bir yol izlemeliyim yani icim yangin yeri yapilanlari hic haketmiyorum ve zoruma gidiyor. benim bir bebegim.olacak birakmiyor ki evimde huzurla yasayim esime yüklenip duruyor üzüyor kendi evladini ve annelik hissiyati kesinlikle yok... Rabbim kurtarsin insallah beni ve benim gibileri.. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok zor Rabbim yardımcın olsun takmamaya çalış yoksa hasta olursun 
(506 puan) tarafından
amin canim. inan kendi kendime psikolojimi duzeltmeye calisiyorum ve o kadar.yoruldumki..
tarafından
Şöyle düşün o normal biri değil zaten eşinle mutluysan umursama konuşsun dursun
(506 puan) tarafından
umursamamayi denedim bir dönem onda da arayip esimin canini sıkıyor o da icine atiyor mutsuz oluyor bana da belli etmemeye calisiyor ama biz kadinlar hissefiyoruz ben hele hemen anliyorum suratindan bakisindan. ona uzuluyorum evimizin huzurunu bozmaya calisiyor seytan.
tarafından
Rabbim ıslah etsin ona sizi unuttursun insallah
(506 puan) tarafından
amin amin. cok tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(546 puan) tarafından
Esiniz guclu dik duruslu bir erkek olsaydi annesi sizin hakkinizda bu laflari edemezdi esinize.konusturmazdi.
(506 puan) tarafından
canim kac kere soyledi kavgalar etti annesiyle beni korudugu icin 1 bucuk sene küs kaldi. ama kadin zaptedilir gibi degil agza geleni sayiyor kendi ogluna bile ne laflar ne sozler. inan ben esimin yerinde olsam catlardim orta yerimden.esimin hakkini asla odeyemem bu konuda inanki.
(546 puan) tarafından
Hic gorusmesin o halde.Yarin bi gun torunu olunca koyar o kadina.terbiyesiz ne bicim insanmis
(506 puan) tarafından
inan tek istedigim. esim vicdan yapiyor bir bayramda seyranda eksik kaliyor ben evlat olarak gorevimi yapayim gerisi ona kalmis diyor ama herseyin de bir sonu var. ben boyle dusundugu icin esime de kiziyorum ama keske degistirebilsem bu fikrini.
0 oy
(13,957 puan) tarafından
Mesajlarin ekran gorüntüsunu al. Bana bir daha boyle bir lakap takarsan sana hakaret davasi açacağim , ayağini denk al de. 
(506 puan) tarafından
cok haklisin inan. suan varya acip ben de agzima geleni saymak istiyorum icimi dokup rahatlamak istiyorum ama karsimdaki delinin teki ve bunu anlayip idrak edip duzelecegini asla sanmam. ne kadar aci ki kalbi taşlaşmış.
(13,957 puan) tarafından
O zaman o yokmus gibi davran canim. Görsen bile dönüp bakma. Gerci boyle biri daha cok kudurur umursamaz olmana. Eşin konussa benim karim hakkinda böyle konuşma diye belki biraz akıllanir.
(506 puan) tarafından
valla canim ben bu insana akil sir erdiremedim inanki. esime de yani kendi kanindan canindan ogluna da ayni kotu sozler. merak ediyorum bir anne nasil boyle davranir diye. ortada hicbirsey yok ustelik. sirf kiskanclik ve kotu kalpliliginden sanirim.
(13,957 puan) tarafından
Allah islah etsin canim. Demekki senin sinavinda bu insana gelin gelmek. Sabret mutlaka sen kazanacaksin.
(506 puan) tarafından
aynen canim benim amin insallah. umarim bu sinavim tez zamanda biter. hep dua ediyorum. rabbim kimseye yasatmasin cok zor.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 231 göst.
28 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 214 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,661 puan) tarafından soruldu
+11 oy
20 cevap 798 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,559 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 587 göst.
23 Nisan 2022 Aile kategorisinde Dilekk (1,094 puan) tarafından soruldu

382,196 soru

11,443,655 cevap

35,014 kullanıcı

...