0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (5,569 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yüzüm için lazere gidecem Inşallah bu pis tüylerden kurtulurum.  10 seans 500 lira ve yüz bakımı dahil. Yüze gidip yüzü biten var mı? 

15 Cevaplar

0 oy
(2,330 puan) tarafından
Arkadsin bitmişti bilmiyorum hala devam ediyomu 
(5,569 puan) tarafından
Insallah benim de biter
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benim kuzenim gitti yüzünün o yumuşak dokusu kayboldu üstüne killarda hala duruyor
(5,569 puan) tarafından
Aay gerçekten mi
0 oy
tarafından
Ben olsam yüzüme dokunmam 
(5,569 puan) tarafından
Yüzümde fazlasıyla tüy var agda yapıyorum zaten .
tarafından
İğneli lazer var canım ona git istersen daha mantıklı bir çözüm
(5,569 puan) tarafından
Soracam canim teşekkür ederim
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ben hamileyim simdi oncejnde gidiyordum 6 seans gittim tum vucut gidiyordum yuzumde dahil gercekten cok faydasini gordum suan yuzumde oyle cok cıkmiyor ama  gebelikden sonra devam edicem insallah 
(5,569 puan) tarafından
Benim yüzümde cok tüy var ya
(1,239 puan) tarafından
Benimde vardi kulak hizasinda foal mi deniyor ne oramda boynumda 6 seans da bile işe yaradi göze batmiyr yani
(5,569 puan) tarafından
Ayni benim orasi alnim var
(1,239 puan) tarafından
Ben gordum faydasini insallah sende gorursun
0 oy
tarafından
Sakin gitme tüylerin kalın yani sakal gibi oluyor uzun siyah degilse bir işe yaramiyor tüylerin kalinlaşıyor ve malesef çoğalıyorr bu sefer sana igneli lazeri öneriyorlar. 
(5,569 puan) tarafından
Walla yüzümde fazlasıyla tüy var kurtulmak istiyroum
tarafından
Peki tüylerin siyah mi canim
(5,569 puan) tarafından
Evet canim siyah
tarafından
O zaman görür cihaz canim. Ama yuz hemen bitmiyor malesef. Tek care igneli lazer
0 oy
(342 puan) tarafından
Kesinlikle tavsiye etmem bitmiyo ve daha da cogaliyo  aonra gelip kuafore yuz agdasi yaptiriyo
(5,569 puan) tarafından
Benim yzuumde zaten fazlasıyla tüy var.  Kurulmak istiyorum
(342 puan) tarafından
Acikcasi ben yaptirmadim kuafor oldugum icin soyluyorum cok pisman olan bayanla karsilastim hepsi tekrar agdaya basladi
(5,569 puan) tarafından
Agdada yüzümü mahf etmiş artik
0 oy
tarafından
Yuzu igneli lazer bitiriyor
(5,569 puan) tarafından
Sorayım bakayim igneli lazer mi
0 oy
tarafından
ablam gitmisti daha kotu olmustu
(5,569 puan) tarafından
Of ya nasıl kurtulacam bu tüylerde n
0 oy
tarafından
Ben 2 sene gittim bende fayda etmedi hem özel hastanede gidiyodum orası fayda etmeyince normal yere gittim orası da tirt
(5,569 puan) tarafından
Of ya  nasil kurtulcm ben
tarafından
Lazer epilasyon aleti de aldım o da yaymaya başlayınca onu da bıraktım. Yüz tüyleri çok zor elimde cımbız dolanıyorum valla
(5,569 puan) tarafından
Off offf bende öyleyim
0 oy
tarafından
Benm bi arkadaş gitti bana azaldı azaldı falan diyodu geçen bi geldi yüzü tüylenmiş sarı sarı sakal tüylerini alıyo jiletle dedim napıyosn sen böyle lazerdekiler öyle demişte inanmadım ben . 
(5,569 puan) tarafından
Ayy gerçekten mi
tarafından
Ben kendim buz lazere gittim bir müddet de yüzüm için değil onda bile asla jilet kullanılmıcak dediler bana traş makinesiyle kısaltıyodum yani yüze jilet vurmak nedir
0 oy
(973 puan) tarafından
Canım kendim 5 yıl estetisyen olarak çalıştım ve yuzdeki kıllar bitmiyor kesinlikle yapilmamali bence Arti gozenekler açık kaliyor siyah nokta ve sivilce oluşumu oluyor 
(5,569 puan) tarafından
Yaaa gerçekten mi.  Nasil kurtulacam tüylerden
0 oy
tarafından
Yüzüne dokunma yaa daha kötü olursa 
(5,569 puan) tarafından
Agdadan daha iyi . Agda da yüzümü mahf etmiş artik
0 oy
tarafından
Eger yüzünüzde çok fazla kıl yoksa tüyse karşmayn derim fazlalaşar baş edemessin bazılarna ters etki ettiginden dolayı sivilcelenme kaşnma olabiliyor ben şahsen kendim bu işin içinde oldum  aksatma yaptklarndan dolayi yüze gelen tüm müsteriler berbat haldeydi fazlalaşıyor hormonel sıkıntn yoksa gitmemeni tavsiye ediyorum
(5,569 puan) tarafından
Walla bildiğin sakalım var ya
tarafından
Sen evde çakmakla üsten yandrmayı dene en azdn köküne işlemez geç gelir
(5,569 puan) tarafından
Ay korkarım kiz yüzümü yakarım
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Ben gitmedim canım ama yengem boynu için gitti onunkiler çok azaldı ha bide bıyık vardı 
(5,569 puan) tarafından
Insallah benim de azalır
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Yüzün için lazere gitmek bence mantıklı neden mantıkli çünkü ağda yaptirirsan hem sivilce çıkıyor hem de uzun süre gitmiyor, lazeri yaptirdikca 2 ay rahat ediyorsun uzun vadede.ama bitecek diye gitme ben 4 yıl rahat yaptırdım çenem dışındaki yerler tüy gibi duruyor ama yoğun değil cenemdekiler sert sadece ama memnunum ben bitecek diyerek gitmiyorum agdanin alternatifi bana göre yüz bitmiyor zaten yüze kimse garanti vermiyor yağlı bir bölge olduğu için.seni çok rahatsız etmiyorsa gitme ama sakal gibiyse mecbur yaptiracaksin
(5,569 puan) tarafından
Zaten her ay agdaya gidiyorum.  Agda yüzümü mahf etmiş artik . Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim cnm

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 119 göst.
16 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fidannaz (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
9 cevap 308 göst.
12 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde teleTubiii (1,913 puan) tarafından soruldu

411,587 soru

12,390,237 cevap

43,744 kullanıcı

Kategoriler

...