0 oy
223 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (192 puan) tarafından
Kizlar lazere gitmek istiyorum 1 çocuğum var Allah nasip eder de bidaha çocuk olursa hormonlarla beraber tüyler yeniden çıkıyor diye duymuştum doğru mu 

6 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından
Valla doğumdan sonra benimkiler daha hızlı uzamaya başladı dogrudur. 
(192 puan) tarafından
Hadi ya benim tüylerim normalde de hızlı uzar eğer böyle bir durum söz konusu olursa düşünemiyorum kendimi :)
-Reklam-
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Evt çıkıyor ama insandan insana değişiyor bazılarında çıkmıyor bile bazılarında da daha çok çıkıyor çevrede baktığımda hamile kalıp tek tük alt bölge tek çıkan bile oldu 

İnsandan insana değişiyor hormna bağlı 
(192 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(866 puan) tarafından
Evet doğumdan sonra hormonlar değişiyor tekrardan hormon ürüyor. Ben doğumdan önce gitmiştim. Doğumdan sonra tekrar çıktı. Tekrar gittim . Eskisi kadar fazla değil ama gene de çıkıyordu hiç yoktu çünkü
(192 puan) tarafından
Kadın olmak ne kadar zor :(
0 oy
(18,587 puan) tarafından
Ben gittim tamamen bitmedi zaten koltuk altı ve bikini bölgesi ikinci çocuktan sonra tekrar gideceğim inşallah 
0 oy
(274 puan) tarafından
Hormanla da alakası var ama hiç tam olarak bitmiyor ki tüyler mesela ben gittim bacaklarım yok denecek kadar azaldı. Koltuk altlarımdan biri diğerine göre daha az mesela aynı oranda azalma olmadi. Benim gittiğim yerle alakalı bence. Doğumdan önce tüy gibiydi doğumdan sonra kıl oldu  
(192 puan) tarafından
Peki lazer bittikten sonra kalan tüyleri jiletle mı alıyorsunuz öyle okumuştum bilgim olmadığı için soruyorum
(274 puan) tarafından
Ben hiç jilet sürmedim ağda ile alıyorum daha uzun sürede çıkıyor kıllar 15 20 günde diyebilirim ortalama jilet olsa hergun uzardı herhalde
(274 puan) tarafından
Ama bacaklarım benim orman gibiydi lazerden sonra şimdi tek tük çıkıyor ve doğum da yaptım hala öyle
(192 puan) tarafından
İki seans arasından bahsetmiştim
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ben gittim son seanslarıma pandemi denk geldi bitiremedim sonra evlendim hamile kaldım koltuk altında ve bacaklarımda nerdeyse hiç yok ama genital tekrar çıktı çünkü mecburen jiletle aldım orayı yoksa orası da az çıkardı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 232 göst.
12 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 119 göst.
16 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fidannaz (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 874 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
15 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu

411,477 soru

12,386,572 cevap

43,553 kullanıcı

Kategoriler

...