0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 8 günlük bebeğim dünden beri kakasını yapamadı sadece ıdrar yapıyor ıdrari da dolu acaba kabız mi olmuş veya onu doyuramiyormuyum benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba çok korkuyorum nolur cevap verin

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok küçük . Hergun yapması lazım diye biliyorum. Doymasa durmaz. Ağlamasi çok mu
tarafından
Yemek yiyince hemen susuyor uyuyor hep doyunca
tarafından
O zaman bekle canım yapar yarına
(4,103 puan) tarafından
Yemek yiyincemi?
(4,103 puan) tarafından
Bebegim 20 gunluk bgunde 10 defa altina yapar
-Reklam-
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Gaz çıkarıyor mu canım
tarafından
Gaz çıkarıyor evet
(4,228 puan) tarafından
Bişey olmaz canım ağlamıyosa sancılanmıyosa geçer inşallah
0 oy
(342 puan) tarafından
10 gune kadar kaka yapmamasi normal diyor doktorlar bide cisini cok yapiyosa doyuyodur  ikinma aglama huzursuzluk gibi belirtiler yoksa gayet normal
tarafından
Çişini çok yapıyor gaz da çıkarıyor sadece dünden beri kakasını yapamadı panikledim bende
0 oy
tarafından
10 gün kaka yapmayabilir benim bebeğimde 3-4 günde bir yapıyor ıkınıyormu peki bebeğin ? Birde çiş sayısı önemli doymazsa çiş sayısı azalır + sürekli ağlar açlıktan
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Sadece anne sütü alıyor ise 10 güne kadr normal canım bnm kızım 15 gund ebir yapıyordu bir haftanın sonunda doktora gittim gazı çıkıyor ise karnı yumuşaksa sorun yok 15 gün ekadr bekle sütun çok yarıyor demkki tortu kalmıyor dedi dediği gibi oldu 15. Gün hep kızım kendi yapardı kakasını ek gıdaya geçtik şimdi 2 günde bir yapıyor en geç 
tarafından
Mama alıyor
tarafından
Kaç haftadan sonra ek gıdaya gectin
(4,060 puan) tarafından
6 ay doldu gn doktora gittim canım başla dedi yavaş yvas başladık 7 aylık oldu baya bisi yiyor artık
(4,060 puan) tarafından
Bide mama alıyor ise doktora götür istersen
0 oy
(282 puan) tarafından
Anne sütü alıyorsa çiş, gaz çıkarıyorsa normal canım. Korkmana gerek yok. 
tarafından
Anne sütü çok az alıyor mama alıyor bebeğim
(282 puan) tarafından
Mamanın sindirimi anne sütü gibi değil . Korkma birkaç gün normal. Fakat bebeğin daha çok küçük. Bol bol emzirmeye bak sütün gelmiyo diye de düşünme. Benim sütüm 1 aydan sonra çok çok gelmeye başladı. Ama o arada her fırsatta emzirdim. Emdikçe tuvaletini de cok sık yapmaya baslamisti canım
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Anne sütü alan bebeklerde 10 gune kadar yapmaması normal. Doymasi ise kakasiyla alakali değil dolu dolu cisli bez sayısı önemlidir.
tarafından
Hem mama alıyor hem anne sütü en çok mama alıyor ama
(1,403 puan) tarafından
Gazını çıkartıyorsa ve kakasını yaptığında su gibi yapıyorsa kabız değildir ccanim 1 haftaya kadar normal

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 284 göst.
+1 oy
7 cevap 150 göst.
30 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Tombikana (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 281 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fuatburcin (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,039 soru

23,659,009 cevap

308,879 kullanıcı

...