S.A ben 7 aylık evliyim eşimle covid döneminde düğünler yasakken evlendik. Aileler düğünü düğünler açılınca seneye yapalım dedi tamam dedim. Bana da hiç takı takılmadı nikahta. Sonra ev kurduk eşimle eşyalarımızı ikimiz aldık aileleri karıştırmayalım dedi eşim tamam dedim. Şimdi bu yaz düğünüm olcak diye heyecanla bekliyorum gelinlik bakıyorum yer bakıyordum. kayınvalidem dedi ki siz ikiniz de artık çalışıyosunuz düğününüzü kendiniz yapın dedi şok oldum. Geçen sene olacak düğün bu sene ben işe girdiğim için ben yapacakmışım. Eşimin ailesinin evine gittim tartıştım siz neden 1 senedir hazırlık yapmadınız dedim bizim bu yaz düğün yapacağımız belliydi dedim. İkiniz de artık çalışıyosunuz kendiniz yaparsınız diye düşündük dediler. Çok ağrıma gitti zaten bana hiç bi şey yapmadılar covid bahanesiyle nişan da olmadı. Eşim de ailesine kötü davranmışım diye benimle konuşmuyo ailem haklı diyo. Düğünü ikimiz yapalım biz çalışıyoruz artık diyo böyle bi mantık olabilir mi? Ben kendi düğünümü yapmak için mi çalışıyorum zaten dhaa yeni işe girdim. Benim babam yok, anneme durumu anlattım annem çok sinirlendi. Eşimin ailesini aramış annem kavga etmiş sonra bu yüzden eşim benle kavga etti ve bir haftadır konuşmuyoruz. Ben napıcağımı şaşırdım beni kötü gelin bellediler eşim telefonda hergün ailesiyle gizli gizli konuşuyo ama benimle konuşmuyo. Boşanmak istemiyorum daha yeni evliyim ve 21 yaşındayım bu yaşta boşanmış olmak istemyiorum lütfen bana akıl verin
Not: Düğün olamdan aynı eve geçmeseydin demissiniz haklısınız ama biz okul bitince atandık şehir dışına o yüzden ev tutmak zorundaydık o yüzden sadece nikah yapabildik. Düğünler belki iki sene açılmaz dedi ailesi ona bağlamayın evinizi dedi biz de mecbur kaldık