0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda

31 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kısa ve şişko benimkiler :D
tarafından
Huy peki
tarafından
Gıcıklar :D
tarafından
Hahah
(2,206 puan) tarafından
Helena, ayni :) huyları da dedikoduya aşırı düşkün;) bir yerde birşey konusulsun muhakkak haberdar olurlar  ;)
(94 puan) tarafından
Benim tanidiqim elif dusman basina
-Reklam-
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Bu kisinin bunyesiyle alakali bir durum.Benim tanidiklarim yemegine dikkat eden zayif etmeyen şişko
tarafından
Evet öyle de biraz da huy açısından sordum
(6,188 puan) tarafından
He benim tanidiklarim sinsi :D
tarafından
Ya evet benim tanıdıklarım da gıcık inanki
0 oy
tarafından
Iki taneside şişko 
tarafından
Huy peki
tarafından
Ikoside beş kuruş etmez
0 oy
(1,253 puan) tarafından
İsim olarak mı dusunuyorsun ondan mı sordun eğer öyle ise kişilere göre isim seçme  biraz tuhaf geliyor kişilik çevre vs bunlarla alakalı bir durum olur. Ama başka bir sebbebi varsa çevremde ne kadar elif varsa hepsi farklı özellikte ve kişilikte :-)
tarafından
Evet isim olarak sordum ne bileyim kız tanıdığım elifler cins gıcık valla
(1,253 puan) tarafından
Eğer senin hoşuna gidiyorsa çevredeki isimleri pek umursama. Herkes o özellikleri taşıyacak diye bir kural yok birde galiba senin ne niyetle koyduğuna göre şekilleniyor galiba benim gözlemlediğim kadarıyla.
0 oy
(15,963 puan) tarafından
Kızımin adı Elif inat ve dimdik ismi gibi dediğim dedik valla ismiyle alakslimi bilemedimm..
tarafından
Kız çevremdeki elifler biraz gıcık ya ondan sorudm
(1,054 puan) tarafından
Aynen benim kızımda elif uzun zayıf dediği olcak ama çokta akıllı:))
0 oy
tarafından
Uzun boyluyum ne zayıf ne kiloluyum, kara Kaş Kara goz beyaz tenliyim  çok arkadaş calisi anlayışlı bir insanım. İnsana değer veririm, anlaşılabilir bir insanım
tarafından
Hmm anladım
0 oy
(12,015 puan) tarafından
2 tane tanıdım biri asırı şişko biri asırı Zayıf ama zayıf olan fesatlıktan evli adamı bosattı 
tarafından
Ana masallah hahzh
0 oy
tarafından

Gıcık ve tipsiz :D

tarafından
Genel durum bu sanırım
tarafından
Galiba :)).
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Ben de elifim:) kendimi anlatiyim o zamn:) özgürlüğüne düskünüm,inatciyim,lider ozelligim var yani topluluk karsisinda hic cekinmem aktifimdir..sinir de var ama..sinir ve inat disinda iyiyim bnce:) bnce zekiyim bide:)
tarafından
Hmm anladım
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Epey hareketli, çok seçici ve akıllılar
tarafından
Hmm anladım
0 oy
(648 puan) tarafından

Ne uzun ne kısa ama kilolu eğer ki diyetine dikkat ederse hemen kilosunu geri alan eğer dikkat ederse geri veren. Huy olarakta çok güzel etrafındakilere karşı anlayışlılar ama çok çabuk sinirlenirler:) 

tarafından
Hmm peki
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Guzel yuzlu, orta boylu, biraz kilolu, çok comert, ailesine duskun ama dik başlı, erkek gibi
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Kardeşim önce uzun sakın yapida
0 oy
(41 puan) tarafından
Yeğenim var elif fiziksel olarak evet kilosu çok güzel ama huy olarak çok hiparaltif çok yaramaz çok hırçın hiç yerinde durmuyor o derece
0 oy
tarafından
İtici inatçı hep valla tanidiklarim
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Kuzenim vardı maşallah boyu uzundu şişmandı sempatik  hayat dolu bi kızdı kansere yakalndı 24 yaşında vefat etti  ilk okul arkadalım vardı oda sıcak kanlı hoş sohbetli  rota boylarda bi kızdı
0 oy
tarafından

İsimle fizik arasındaki bağlantıyı çözemedim :ermm:

0 oy
tarafından
Ben bir tane tanıyorum yasitlarindan uzun zayıf ama bu tamamen genetik anne babası uzun kız da doğal olarak uzun boylu şuan tam ergen karakteri tam oturmadı ama şimdilik çok şımarık 
0 oy
tarafından
Ablamin kizi var acayip yaramaz
0 oy
tarafından
Isimle bagdastirmak ne kadar dogru bilmiyorum ama tanidigim elifler sinsi dedikoducu fesat gicik hahah

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 496 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
+1 oy
3 cevap 187 göst.

Kategoriler

1,441,331 soru