Lise 1 okudum sonra calismak istiyorum diye okulu bıraktım calistim ama umdugum gibi olmadi sonra açıktan liseyi bitirdim 7 yıl sürdü yine çalıştım üniversiteyi istedim babam 4 yıllığı kazan git dedi tabi evde o bilgilerle 4 yıllık gelir mi gelmedi e düz geçiş de yapamadım bu arada evliligi hic dusunmedim ama baktim benden bisey olmicak bari evleneyim dedim esimle tanistim evlendim sevdiginle evlendin ya hayatin güzelleşecek öyle olducok sukur 25 gunluk anneyim bebegim cok gazli hic susmuyor ne yaptiysam susmadi uyumadi o yetmezmis gibi dolu beynime çenesi durmayan kaynana kaynanadan şikayeti bitmeyen elti ve dışardan bebekle ilgili içimi karartan insanlar da eklendi ve ben tekrar başa döndüm
Keşke okusaydım sevdiğim mesleği yapip ayaklarimin üzerinde dursaydım esim bisey demiyor ama aslinda o beni çalışıyorum diye evimize katkıda bulunurum geçim sıkıntısı çekmeyiz diye aldi
Canım ben okudum da noldu yine çalışamıyorum bende sevdiğim insanla evlendim ama çok şükür iyi ki onunla evlendim. . Sende Dışardan okumaya devam edebilirsin Herkes herşeyi söyler millete bakmicaksn senin de hayatın bu yönde ilerliyor neyseki sağlıklısn bebişin sağlıklı dünyaya geldi çok şükür . Ama o beni çalıştığım için aldı sözleri hoş değil. Inşallah yanlış anlamışımdr.
Esommm canımmmm
Okudum atanamadım ev hanımı oldum okudum ama bosuna uzerıne bıde ogrenım kredısı borcu var )
1,514,603 soru
24,698,766 cevap
368,795 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın