+4 oy
978 göst.
Diğer kategorisinde (1,493 puan) tarafından
Bi soru soruyorum bir kaç cevap geliyor insan tutuluyor burada 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
mesela benim ilk gebeliğim çoğu şeyi bilmiyorum doğum bebek çocuk bakımı vs vs o yüzden bilmediğim konuda genelde yorum yapmiyorum.  bilirsem ve cevremde yada  kendimde gördüğüm bildiğim birşeyse mutlaka yazarım.  bilmiyorsam da yazmam yanlış da değil yani. herkes bildiği konuda konuşmalı. ha kimisi her konuda bi fikir beyan eder ona bişey diyemem.
-Reklam-
0 oy
(207 puan) tarafından

Bak bu postuna 22 yorum yapılmış bile :). Demekki bazen başlığada bağlı oluyor. Kızın için soru sormuşsun o postunu görmedim gördüğümde yorum yapıcam söz <3

0 oy
(1,116 puan) tarafından
Ayrımcılık değil de herkes sorusunu uzun uzun yazıyor. Derdini uzun uzun yazıyor. Siz kısaca çocuğum çiş yapıyor üşüttü mü demişsiniz .

-çocuğunuz kaç yaşında?

-kaç kez idrar yaptı?

-su tüketimi nasıldı?

Sadece kuru kuru iki cümle yazarak bizden nasıl bilgi almak istiyorsunuz?

Postunuzu gören kişi veya kişiler ayrıntı belirtmediğiniz için cevap yazma gereksinimde bulunmayabilir. 
0 oy
tarafından
Aynen bende post açıyorum. Bir iki kişi yazıyor görülme çok cevap yok ağızlarına göre laf vermiyoruz ondan.
(1,493 puan) tarafından
Aynen canım
tarafından
Nerde ayrımcılık yapan var gelmiş öyle birşey yok öyle birşey yok:))
tarafından
Aynen
0 oy
tarafından

Burda hayalet çok :D ahsgsffaf.

Beni ne kadar görüyor sun doğru söyle.
Valla yalan yok uzun postları okumuyorum :))) 
(1,493 puan) tarafından
Sus kız hayalet deme korkuyorum evde tekim
tarafından
Ahahah bak az önce yorum yaptım korkmayın gardaşlarım
0 oy
tarafından

İlk kez bugün bir post paylaştım yani hiçbir popülaritem yok, kimseyi de tanimam ama 30 kusur yorum yapılmış, sanırım konu cazip geldi :) 

0 oy
(171 puan) tarafından
Valla ben kimsenin puanına bakmıyorum kimseyi de tanımıyorum.fikrjm olan konuya cvp veriyorum. Ama en azından vbazi kullanıcılar gibi fikrim yok yazmıyorum:D
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Ondan tutmak değildir belkide soru tutmaktır. Ilgisini çekene yazar ilgisini cekmeyene yazmaz herkes.. Ben soru başlığına gore bakıyorum postlara ilgimi cekmiyisa açmıyorum bile.. yada bakıyorum okumuyorum..  kişi değil beni yada çoğunluğu ilgilendiren içerik..
tarafından
Aynen sizi diğerlerinden ayırıyorum hep kişiliğiniz tavrınız uslubunuz beni hayran bırakıyor  gerçekten herkes sizin gibi olmadi
0 oy
tarafından

Neden genelleme yapiyon ki bildiğim yardımcı olabileceğim şeylere görünce yaziyorm :pouty:

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 162 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 248 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,478 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,731 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...