+4 oy
941 göst.
Diğer kategorisinde (1,493 puan) tarafından
Bi soru soruyorum bir kaç cevap geliyor insan tutuluyor burada 

29 Cevaplar

+4 oy
(9,495 puan) tarafından
Genelde her posta yorum yapanlar seviliyor bildikleri bilmedikleri her postta mutlaka varlar hayret ediyorum bide puanları yüksek olanların postları çok yorumlanıyor 
(9,495 puan) tarafından
Bazen bakıyorsun yazacak  bişey bulamamış post yukarı diyo gülmem geliyo:)
(4,571 puan) tarafından
Biri bir post aciyo altına yorum geliyo ya orda alakasız bir sohbet dönüyor bende ona gıcık oluyorum git özelden yaz dimi yok biz çok iyi arkadaşız mesajı verecek illa
(9,495 puan) tarafından
Vala bana inandırıcı gelmiyo burda çok iyi arkadaşlık muhabbetleri
(9,495 puan) tarafından
Geçen 1 arkadaş kızım kelşme etmiyo demiş 40 kişi cvp vermiş puanı yüksek diye tanınıyo diye ben yazdım 3 kişi cvpladı :)
(9,655 puan) tarafından
Puanı yüksek diye de olmuyor o iş..  bir süre sonra buradaki kişilerle bağ kuruyoruz uzun süre olunca tanıdık aileden biri gibi oluyor ve konuyu bilmesekte yazıyoruz..  çünkü puanla ilgili değil zamanla oluşan bağla ilgili..
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Insan tutulma nasıl oluyor 
(1,493 puan) tarafından
Ayrımcılık herkesin arkadaşı var onlara cevap veriliyor
tarafından
Ha evet öyleler malesef:(
+1 oy
(3,029 puan) tarafından
Tabikide tanınman lazım bu gün ben ve başkası aynı konu üzerine post açtı ona 20 küsür yorum var bana 3 5 ndn çünkü çok aktif yorum yapmam o yüzden 
(1,493 puan) tarafından
Bende çok yapmam yapmamızmı gerekiyor acaba çok saçma bence
(3,137 puan) tarafından
Bak bende bunu yazacaktım doğru diyorsun
(3,029 puan) tarafından
Yapmamız gerek canım yoksa sorumsuz cevapsız kalıyo baksana
+1 oy
(619 puan) tarafından

Çocuğum çok çiş yaoiyor üşüttümü diye sormussunuz. Burdan bunu nasil anlayalım ki. Tahlil vs lazım.

O yüzden alınmaya gerek yok bence. Ben ne zaman post acsam cevap geliyor kimseyi tanımıyorum 
0 oy
(122,864 puan) tarafından
o nasi is kiz gormedim postunu ben 
(1,493 puan) tarafından
Kızımla ilgili kız üzüldüm ya
0 oy
(2,648 puan) tarafından
Bilmedikleri için yazmıyorlardır belkide ben bildiğime yazıyorum mesela
(1,493 puan) tarafından
Kızımla ilgili canım illa bilen vardır
0 oy
(50,952 puan) tarafından
valla buranin yerlisiyim post acayim gebelde uc dort cevap geliyo ☺️ neye göre ayrim var sence☺️
(1,493 puan) tarafından
Bilmiyorum ama var
(50,952 puan) tarafından
samimi olduğum kişiler aktif olduklarinda bile bazen yazmadıklari oluyo bence basliga veya konuya gore yaziyorlar cok takmamak lazım
0 oy
tarafından
Çok haklı bir isyan. İşine geldiği gibi herkes 
(1,493 puan) tarafından
Kızımla ilgili bir şey sordım iki kişi cevap ver di üzüldüm bende
tarafından
Üzülmeyin hiç boşverin
0 oy
tarafından
Herkes bildiğini yazıyor milyon tane cvp glse kafana hangisi eserse onu ypcksn ve herkesn dediği de doğru olck diye bsy yok kimsenin malı değil burası ha var öyle bir kaç kişi ama ayrımclk başka nokta ya geliyor
(888 puan) tarafından
Oo canım sen nerelerdesin yaa
tarafından
Burdayım canım çok giremiyorum işlerim var ❤️
(888 puan) tarafından
Doğrudur kuzum
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Çok aktif degilm herkes aynı benim için bildiğim herşeye yazıyorum yararlı oluryorsa ne mutlu bana.
0 oy
tarafından
E heryerin bi ünlüsü vardır buranın da var elbet ve ben şahsen bundan rahatsız değilim nolcak ki insaların sempati duyduğu kişilere ilgi göstermesi niye rahatsız edici olsun. 
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Senle alakalı bir durum değil hastalık falan konularında emin değilsem yorum yapmıyorum. Herkesinde bu şekilde davrandığını düşünüyorum 
0 oy
(2,513 puan) tarafından
bencede bende paylasym 2 kişi anca
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Canım konuyla ilgili bilgisi olan yazar elbette bence bir ayrimcilik yok evet çoğu kişi birbirini tanıyor burda ama eminimki tanisalar bile ayrımcılık yapmiyorlar ben mesela birşey soruluyor bilmediğim bir konu ise cevap yazmiyorum
0 oy
tarafından
Herkese yazarım nicke bile bakmam bazen görmüyorum o ayrı 
0 oy
tarafından
Valla canım ben yorum yaparken kim yapmış sonradan bakiyom bir kaç kişi dışında hatırlamıyorum.hatirlamak için eski postlara bakıyorum.. sanmıyorum kimse  tanıdıklarına yazsin..
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Postlarina baktimda cvp veren olmş kac cvp bekliyosin ki
0 oy
(3,069 puan) tarafından
Kendi adıma ben fikrim ve bilgim olan postlari yorumluyorum. Kim ne yazmış bakmam zaten kimseyi tanımıyorum da nickleri qklimda tutamam. 
0 oy
tarafından

Kız bence alakası yok bazen bende açıyorum 5 yada daha az yorum gelebiliyor yani belki bilmedikleri bişeydir ondan yanlış bişey demek istememişlerdir

0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ayrımcılık olduğunu sanmıyorum hakkında bilmediğimiz konuda yorum yapmıyoruz burada bazı arkadaşalrda öyle 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 241 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (791 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,477 göst.
+1 oy
15 cevap 475 göst.
10 Eylül 2024 Aile kategorisinde Papatya02 (1,144 puan) tarafından soruldu

405,639 soru

12,154,348 cevap

36,585 kullanıcı

...