0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (791 puan) tarafından
Kızlar sürekli emzryom ve altını ıslattır bezi baya şişer 2 400 doğdu 2 aylıkn tartım 4 700 kg kaynanmlar dyo zayf fln kızma göre bnde diyorum zayf doğdu acaba mamamı versm 4 aylık bebek için hangi mama verirlir

7 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Sakın mama verme canım önüne gecolmıyor kilo alıyor gidiyor bir önceki postumda okuyablrsin bence gayet iyi kilosu zayıf değil doğum kilosuna göre mama şişiriyor cocugu 
(791 puan) tarafından
Kararsızım ya zayf dedıklerimde üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Ya valla büyüklere kalsa yok doymuyor yok sütün yaramıyor yok çocuk çok zayıf valla canım sütün iyiyse mama verme derim
0 oy
(4,951 puan) tarafından
Gün içinde çok dinlenemiyorsan sütünün az olduğundan, bebeğinin doymadığından eminsen mama vermelisin. Ama o bu dedi diye değil. Bebeğinin gözlemle aç olup olmadığını anlarsın. Bu arada kilosu gayet normal.
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Canım yeterli olmasa kilosu doktor der doktorluk tasliyanlara hiç bakma sen mama falanda doktor demeden verme bezi her aldığında bir paket margarin  gibi agirsa emin ol doyuyordur ben öyle anlıyordum ki aç olsa belli eder huzursuz olur ağlar bezi yeterince dolmaz
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Gece seni meme yerine koyuyorsa evet olabilir. 
0 oy
(888 puan) tarafından
Çok klasik bi o kadar gerçek aç olsa ağlar durmaz yani çiş kaka takibi yap canım 
0 oy
(568 puan) tarafından
Canım sen kendin başlama mamaya doymazsa ver mamayla büyüyen çocuk ölmez merak etme aman mama verme diyenler mutlaka vardır benimde kızım şuan beş aylık ama düzeltilmiş 2.5 aylık uykusuzluktan sütüm azdı Dr Aptamil prematüre önerdi onunla başladım gece özellikle hep mama verdim sütüm dolsun die 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
20 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
3 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Asellinab (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 809 göst.
7 Nisan 2021 Aile kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 192 göst.
7 Nisan 2021 Aile kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

405,680 soru

12,155,608 cevap

36,590 kullanıcı

...