0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Telefonum ekranı kırıldı durduk yere çarptım baya çatladı moralim bozuldu telefonlar coook pahalı biriktirdiğim parayla oğluma menenjit aşısı yaptırmak için saklıyordum. Eşim hayatta almaz hayat çok zalımsin söyleyeceklerim bu kadar iyi geceler 

2 Cevaplar

0 oy
(143,394 puan) tarafından
neden carptinki
tarafından
Koltuğun başındaydı orda olduğunu unutup aniden kolum dgdi çok sert şekilde yere düştü  :(
(143,394 puan) tarafından
uuufff yaa kotu olmus
tarafından
Malesf :'(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kirilan telfon olsun bebegim sagligin yerinde olsun hallolur 
tarafından
Malesef kıymetli aman bisi bozma kırma alamam der hep ağzında geçen de çocuğun elindeydi tel aman oğlum dedi elinden aldı kırarsın da annen telsiz kalır alamam da
tarafından
Ailene yedirene kadar azda bize yedir deseydin
tarafından
Ailesine değse anlatsam parmak koparirsiniz bu kadar yediren çocuklarına düğünde bir çeyrek takmafilar düğünde toplanan parayı aldılar. Torunları oldu ağızlarına bile almadılar kendi asker ben annemin evinde emanetim hamileyken bir kez olsun arayıp da ihtiyacın var mı demediler. Bir çift terliklerini görmedim
tarafından
Lanet olsun boyle insanlara ya
tarafından
Anlatsam bitmez yaptığı rezillikler yaşadıklarım ama eşim gozunde onlardan değerlileri yok. Şimdi yarın gördüğünde ne tepki verecek bilmiyorum ama tamamen kapanırsa daha telefonum olur mu olmaz mı bilmiyorum kaç kere yalvartacak kaç kez ağlama noktasına getirecekte öyle alinacak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 274 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde indigo (3,534 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 190 göst.
20 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,392 soru

23,649,615 cevap

308,382 kullanıcı

...