0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Telefonum ekranı kırıldı durduk yere çarptım baya çatladı moralim bozuldu telefonlar coook pahalı biriktirdiğim parayla oğluma menenjit aşısı yaptırmak için saklıyordum. Eşim hayatta almaz hayat çok zalımsin söyleyeceklerim bu kadar iyi geceler 

2 Cevaplar

0 oy
(146,212 puan) tarafından
neden carptinki
tarafından
Koltuğun başındaydı orda olduğunu unutup aniden kolum dgdi çok sert şekilde yere düştü  :(
(146,212 puan) tarafından
uuufff yaa kotu olmus
tarafından
Malesf :'(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kirilan telfon olsun bebegim sagligin yerinde olsun hallolur 
tarafından
Eşim bana karşı çok pintidir bilmiyorum alır ama ömrümden de alır gözyaşımı akitmadan aldığı tek şey yok
(2,173 puan) tarafından
Yok artık kız bütün telefonlar sana feda olsun eşin böyle bir zamanda sana almayacak da kime alacak fırsat bu fırsat ben olsam güzel bitane aldırırdim yani durumunuza bağlı.simdi ne desem.ki.
tarafından
Kuzum hic aglama ya vallahi gozyasina degmez
tarafından
Eşim için sadece kendi ailesinin mutluluğu var 7 kardeşi ve anne babasından sonra ben geliyorum. Oldu bitti beni erteler en ufak bisi olsa çıkarıp gönlüyle vermez. Ya anlatsam neler neler sana en ufak örnek vereyim eşim hamileyken ev taşıdık önümüzde kurban bayramı vardı bna evi temizletti ta memleketten sokup getirdi daha sonra yatak odası alacam diyip elim sıkışık dedi kuru tahta üstünde bir hafta yatırdı kaldırdı memlekete gelip benden gizli parası olmayan adam ailesine kurban kesti yetmedi bacısına koyun aldı. Bende annemin verdiği etleri kullandım
tarafından
Bu daha en ufak örnek neler neler
tarafından
Yuh artik ama yani o neymis oyke be karaktersize bak karisini baskasina muhtac edip kendi ailesine yediriyo
tarafından
Ben o kadar değerli değilim eşimin gözünde bir bebek arabası için 8 ay köpek gibi yalvardım şimdi de yine telefon icin yalvarcam ailesi istese nicin diye bile sormaz hemen çıkarırdı verir onlar da yer içer gezer
tarafından
Ee bu adama daha karilik i yapiyon sen gitsin anasinin koynunda yatsin daha vazgecememis onlardan
tarafından
Biseye kırılsa düşse nasıl yerine koyacam diye oturup ağlıyorum psikolojim iyice bozuldu
tarafından
Bide bana diyo ki sen parayı seviyon diyo ailesi hep ağız birliğiyle yiyen içen kendileri aevne ben eşim bana set yapmadı gitti eltime set taktı gizli saklı beni geçen yaz yeni eve çıktık diye bir bardak çay icirmeye götürmedi pandemi de çalışamaz diye kardasina para yolladı oda nişanlısıyla cafelerde keyif çattı naptin bile demedi onlara söylediğim de ben fesat oldum
tarafından
Senden kiymetlimi ya sana bisi olsa kim bakacak olan sana olur
tarafından
Bu adama sen fazlasin onu diyim ben
tarafından
Malesef kıymetli aman bisi bozma kırma alamam der hep ağzında geçen de çocuğun elindeydi tel aman oğlum dedi elinden aldı kırarsın da annen telsiz kalır alamam da
tarafından
Ailene yedirene kadar azda bize yedir deseydin
tarafından
Ailesine değse anlatsam parmak koparirsiniz bu kadar yediren çocuklarına düğünde bir çeyrek takmafilar düğünde toplanan parayı aldılar. Torunları oldu ağızlarına bile almadılar kendi asker ben annemin evinde emanetim hamileyken bir kez olsun arayıp da ihtiyacın var mı demediler. Bir çift terliklerini görmedim
tarafından
Lanet olsun boyle insanlara ya
tarafından
Anlatsam bitmez yaptığı rezillikler yaşadıklarım ama eşim gozunde onlardan değerlileri yok. Şimdi yarın gördüğünde ne tepki verecek bilmiyorum ama tamamen kapanırsa daha telefonum olur mu olmaz mı bilmiyorum kaç kere yalvartacak kaç kez ağlama noktasına getirecekte öyle alinacak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde indigo (3,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 191 göst.
20 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,316 soru

23,678,254 cevap

310,088 kullanıcı

...