Bebek arkadas dogru soyluyor .Kayinvalideler maalesef gelinleri pek dinlemiyor .Ogullar da bebek egitimine pek karismadigi icin olan geline oluyor.Kiz kendi annesine anne oyle tutma , anne boyle yapma vs vs diyebilir anne de bir sey demez .Cunku evladi .Dese de kiyamaz .Ama kaynana oyle mi ? :) Oglu zaten karismadigi icin gelinle papaz olur .Gelin anne oyle yapma derse kaynana alinir ve baslar geline karsi inat yapmaya :) tecrubeyle sabit .Kayinvalidem asiri melek biriydi Beni deli gibi kiskaniyormus , kendi kizi neler soyluyo annesine ne saygisizkliklar yapiyor .Kendi evladi oldugu icin kiyamiyor:) ama ben anne onu oyle degil boyle yapsak diyorum.Basliyor soylenmeye . . ben hep oyle yapiyorum guzelim hic bir sey olmaz .Boylesi dogru olanmis okudum ben falan filan diyor .Ama halbuki yok oyle bir sey :) anne kiz catismasini bilir misin? Ergenlikte her anne kiz arasinda olab kanitlanmis bir seydir .Ama arada asiri sevgi bagi vardir .Kaynana ile arandaki tek bagin kocan ve cocugundur .Kaynanan icin torununun annesi ya da oglunun esi olmandan baska bir vasfin yoktur :)