0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,792 puan) tarafından

Kızlar günaydın 1 yaşında kızımın Çarşamba geceden beri ara ara ateşi yükseliyor en fazla 37.6 yi gördük baska hiçbir şey yok nedendir acaba 5 tane diş çıkardı hiç ateşi çıkmamıştı :ermm:

5 Cevaplar

0 oy
(1,156 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu yada kulak enfeksiypnu falan olabilir belki 
(1,792 puan) tarafından
O zaman bize hastene yolu görünüyor ama düşüyor ateşi arada yükseliyor yine olur mu ki enfeksiyon ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızımda kulak enfeksiyonu çıktı bende dişe yordum iki gün ama değilmiş 
(1,792 puan) tarafından
Muayene ile mi anlaşıldı
tarafından
Evet cnm
(1,792 puan) tarafından
Doktor ateşi düşmezse getir dedi sence ne yapayım
tarafından
Bence bir götür canım eğer varsa enfeksiyon  artmasin
(1,792 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(748 puan) tarafından

Disten canim baska aciklama yok benimkilerde oyleydi atlattim bi cikarmaya acleleri neyse yavas cikartin :D

(1,792 puan) tarafından
Ya sadece ateş var alıyım hastaneye gideyim diyecem zaten ateş düşürücü vermişim ne yapacaklar diyordum da enfeksiyon yazmışlar o hiç aklıma gelmedi ben en iyisi gideyim bir doktora
0 oy
tarafından
idrarda enfeksiyon 

boğazda enfeksiyon 

kulakta enfeksiyon olabilir sebepsiz ise atesi durmayın götürün canım kızıma diş çıkarıyor ondan ishal o yuzden ateşli dediler benim icim rahat etmedi hastaneye göturdum boğaz enfeksiyonu ve rota virüsü cıktı 
0 oy
tarafından
Kanda enfeksiyon olabilir canim cunku benim bile olunca atesim çıkıyor geçmiş olsun
(1,792 puan) tarafından
Doktorla görüştüm ateşi düşmezse getir dedi sence ne yapayım
tarafından
Gotur tabiki canım geçmiş olsun
(1,792 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
25 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubaa355 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elaa (1,664 puan) tarafından soruldu

405,927 soru

12,167,089 cevap

36,626 kullanıcı

...