0 oy
166 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 11 aylık elindem tutunca yürüyor aslında kendi kendine de yürüyor ben arkasında duruyorum düşücek diye ama genelde elinden tutup yürütüyorum. Ya düşücek diye çok korkuyorum bir kere öyle bıraktım dudağını patlattı düştü bu aşama çok kötü belim ayrılıyo ayakta arkasından gezmekten nasıl kendi kendine dengeli yürüycek

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 yaşını biraz geçince yürür merak etme :)
tarafından
Ya sürekli yürümek istiyor düşücek diye bırakamıyorum belim ayrılı arkasında gezmekten şu ittirmeli araba gibi olan şeylerden dolap uygulamasına baktım biraz da işe yarsr mı onlar
tarafından
Yok Allah korusun onlar çok tehlikeli. Yüz üstü düşüyor
tarafından
Yaaa öyle mi
-Reklam-
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Biz ve her çocuk gibi hepimiz düştük her annenin cani acıdı bırak biraz kendi haline 
tarafından
Ya canım bir kere düştü damağı patladı şimdi bırakamıyorum aslında hic iyi değilmis özgüvenini kaybediyormuş ama çok kötü düşmüştü
(6,135 puan) tarafından
Bak kendin de biliyorsun Allahim sana emanet diyeceksin düşünce besmeleyle kaldiracaksin. Böyle yaparsan olmaz bebek bu kucaktan beşikten yürürken bisikletten illa ki bir yerden düşüyor bizde öyle büyümedik mi oğlumda öyle büyüdü onunla ağladım kendime kızdım şimdi 23 aylik ev tepeme yıkılıyor ve ben yine ağlıyorum sen düşün
(6,135 puan) tarafından
Ha bide yürüyünce koşunca insanız evde yolda illa ki ayağımız tukezler düşeriz her şey bizler için istersen hiç yürütme her zmn bebeklerimizle olamayiz
tarafından
Sagol kuzum deniycem bakalım
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Düşe kalka öğrenecek canım hep sen olursan sürekli senin arkanda oldugunu bilir kendi yapmaz
tarafından
Ya arkasında geziyorum bende ama tutmadan düşmüyor arada dengesini kaybediyor işte ama düştü dudağını patlattı ben bırakamıyorum işte
0 oy
(1,166 puan) tarafından
benim kizda 1 yasinda  arkasinda  durub tutuyorum.. cunki bazen hizli yuruyor  a zaman dusuyor. bir kac kere  kardeslerimde dusdu o yuzden korkumdan asla  ayrilmiyorum duserse diye  cok korkuyorum sonucta cani aciyor.
(1,166 puan) tarafından
bende  1 yasindan boyleyim. cok zorlaniyorum kendi yuremiyor. arka arkaya dusdugundede otura  bilmiyor. kafasi uste gidiyor.  benimde  belim kopuyor  butun gun evde  arkasinca  geziyorum. inan. cok yoruldum. ne yapacagimi ben bile bilmiyorum
tarafından
Bu yürüme arkadaşı varmış tutunarak yürüyormuş dolaptan baktim işe yarar mı acaba
(1,166 puan) tarafından
ben cocuk icin kalyaska  aldim bakalim yardimci olurmu
tarafından
O ne canım
(1,166 puan) tarafından
yurume  arkadasi hic beyenmedi
0 oy
(14,408 puan) tarafından
11 aylıkken karşısına loglarini dizdik onlara ulaşmak için kendj kendine yürüdü 
tarafından
Ya bizimde kendi kendine yürüyor ama tam dengeli değil heycanlanıyor hızlanıyor düşücek diye bırakamıyorum
(14,408 puan) tarafından
Boyle böyle yavaş yavaş öğrenir
0 oy
(14,168 puan) tarafından
13 14 aylık falandı rahat yürümeye başladı canım artık bana ihtiyacı yoK
tarafından
Ayy daha çok var desene
(14,168 puan) tarafından
Sen karşısına otur gel gel diye çağır her seferinde daha uzağa otur öyle alistirdim canım ben korkma düşecek diye öyle öyle öğreniyorlar
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
tarafından
3 aydır elimden tutarak yürüyor canım bende düştüğü için bırakamıyorum belki biraz gayret etsem yürürdü ama düşünce çok korkuyo kiyamiyorum. 2 3 gündür karşılıklı koltuklarda gidip gelmeye başladı ama heyecanlaninca hizli gidiyo o zaman düşüyo.cok tedirgin oluyorum tedirginligmz onlara da yansıyor. Bakalım ne zaman yuruyevek beklemedeyim bende 13 buçuk aylık
tarafından
Kuzum benim kendi kendine yürüyor dedigin gibi karşılıklı koltuklardan falan baya da uzun süre ama ben bırakamıyorum acaba ne zaman vana ihtiyqcı olmadan yürür daha çok var desene senin 13.buçuk aylıkmış
tarafından
Herkesin bir olmaz canım senin kendi koltuklardan yürümeye erken başlamış benimkine göre. Daha çabuk yürür inşallah
tarafından
Ay inşAllah canım belim ayrılıyor bütün gün de kurtlu hiç durmuyor
tarafından
Aynen aynen sadece uyurken duruyo onun dışında hep geziyoz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 227 göst.
0 oy
0 cevap 15 göst.