Kızlar merhaba. Herkese hayırlı ve mutlu günler. Kaç gündür içinden çıkamadığım üzücü bir durum var. Eşimle ikimizde memuruz. Senede 4-5 sefer tatil zamanları köylerine gideriz. İkimizde köyü çok severiz. Köy hem yeşillik güzel doğa harikası hem de eşimin dedesiyle babaannesini ziyaret ederiz. Huzurlu mutlu vakitler geçiririz. Ta ki geçen haftasonuna kadar Eşim benle tanışmadan önce köylerinden bi kızla düğünlerine 1 ay kala nişan atmış. Bazen köye gittiğimizde kızla denk geliyoruz. Oda evli bir çocuğu var. Memur olmuş oda eşiyle birlikte farklı şehirde yaşıyor. Kızla ilk başlarda denk gelmek haliyle canımı sıkıyordu. Ama eşime belli etmemeye çalışıyordum. Geçen haftasonu köyde evi temizlerken sedirin altında tozlanmış bi usb bellek buldum. Belki önemli bişey vardır atmayayım die bi taktım ki takmaz olaydım eşime aitmiş. Taa eskiden kalma ailesiyle, kardeşleriyle ve o kızla olan fotoları videoları… Benden önce olan bişey biliyorum. Sorun etmemem lazım ama sevdiğim adamın başka birisini sevmesi, elini tutması, bana karşı beslediği duyguları eskide olsa başkasına beslemesi canımı yaktı açıkcası. Kızda çok güzel. Allah onada mutluluklar versin kimsenin mutluluğunda gözüm yok. Neden nişan attılar ayrıntısını bilmiyorum ama ailevi nedenler demişti. Bende irdelemedim. Ayrıca bu flash disk belli ki bilerek saklanmamış, unutulduğu belli. Eşimede güvenim sonsuz o kızla ne kadar denk gelsek başını kaldırıp bakmaz bile. Bana ve çocuğuma düşkün.
At gitsin eskiyi deşme canın yanarunutulmuş maziyi tekrar gün yüzüne çıkarmaya gerek yok bence hatirlamak bazen can yakiyo ve istemeden de olsa eskiye dönüyorsun düşünüyorsun. Tekrar o zamanları özlediğini hisseden bile var o duyguyu yaşama yaşatma bence
1,492,993 soru
24,394,460 cevap
349,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın