+1 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (25,224 puan) tarafından
Ben Beyoğlu ilçesinde oturuyorum inanılmaz pahalı sebze meyveler. Annemdeyiz çatalca da bugün pazara çıktık inanılmaz ucuz 3 lira salkım domates 4 liraçi çeri 3 lira kabak 5 lira dolmalık biber 3 lira salatalık falan acsyip iyiydi. Bizim orda 8 den aşağı domates yok salatalık 7 tl dolmalık biber 8 tl çeri 11 tl falan. Sizde durum ne

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer yolun düşerse canım istinye pazarına git büyük ve biraz daha uygun kocaman bir pazar 
(25,224 puan) tarafından
Yok canım o taraf bize baya ters kalıyo yolum düşer mi bilmiyorum :)
tarafından
Eğer bir gün yolun düşerse canım bende Sarıyerde oturuyorum çok pazara gittim dediğin gibi çok pahalı oluyor :)
(25,224 puan) tarafından
Aynen baya pahalı ya ama burdaki fiyatlara şaşırdım valla 50 liraya 1 haftalık yiyecek alınıyo
tarafından
Bakalım ablam Çatalca'da oturuyor benimde yolum düşerse bir gün giderim inşallah :)
(25,224 puan) tarafından
İnşallah canım :)
-Reklam-
0 oy
(12,705 puan) tarafından
Pendikte oturuyorum pazartesi günü gittim domates 2.5 lira salatalık 2.5 meyveler 5 ten başlayıp 10 a kadar gidiyor 
(25,224 puan) tarafından
Baya iyi valla
0 oy
tarafından
Pendikteyim yakın pazar yok bana..çarşambaları sultanbeyli harmandere oluyor..lacağım varsa ayda bir sultanbeyliye giderim daha geniş fiyatlar uygun..cuma da kurtköyde oluyor orası da uzak yürüyerek gidilmiyor ona da ayda bir anca
tarafından
hiç bilmiyordum halk günleri yani indirim mi oluyor?
tarafından
Hakmar var mesela burda cuma cumartesi pazar 3 gün indirimli oluyor sebzeleri..geçen hsfta mesela çeri domates 3 tdi biber 4 tldi salatalık 3 tldi ucuzdu yani
tarafından
bi ara biber burda iki tlydi ama şimdi patates ve biber de 5tl
(25,224 puan) tarafından
Bizim orda da happy center var halk gün0 gibi oluyo baya ucuz oldugu gün oluyo
tarafından
Patates tekrar pahalanıyor biz çuvalla alıyoruz soğanı da öyle..başka türlü olmuyor maalesef
0 oy
tarafından
Ben Arnavutköydeyim de burda da pazar var lakin küçük , marketlerle fiyatlar ayni bide uzak kaliyor bayır o yüzden manavdan alıyorum. Dün 7lira kilosu barbunya aldım baktim kasada 11liradan hesaplamis hep öyle oluyor indirimli yaziyorlar kasa da ise farkli eve geldim ayıkladım bugün pişirdim harikaydı resmen. Erik desen kiraz desen hakeza çok pahalı ama ben de çikolata mikolata alcağıma dısari çikinca bi iki avuç meyve alıyorum napim.
(25,224 puan) tarafından
Erik kiraz daha yeni çıktıgı üçin şuan çoğu yerde pahalı bugün 10 tl ye kiraz 5 tl ye nektari 15 e erik aldık uygun geldi şuana göre. Bazı marketler evet yapıyo onu bide etikette yazan kasada aynı fiyatta olmuyo geçen post açtım market kurnazlığı diye bi oku bsk ne yaptılar
tarafından
evet okudum senin o postuu
0 oy
tarafından
Ben küçüklüğümden beri pazara gitmeyi cok severdim taaaa ki esimle evlenene kadar hic götürmüyor hic bilmem fiyatlarını o yuzden 

Dun eltim gitti buyuk oglunu bana bıraktı yenge keske sende gelseydin dedi ama benimki asla izin vermez ahh selin benim yerime degez lütfen
0 oy
(122,901 puan) tarafından
askim.yaprak haric hersey eskisehirde ucuz suan annem dedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
30 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde damlademiral0 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 131 göst.
5 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 365 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sudem'sin❤Kuzey'imm (3,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 188 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (323 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,173 cevap

36,597 kullanıcı

...