Aaahhh canım benim ☹️ benim oğlumuda sarılıktan aldılar enfeksiyon çıktı sonra yatırdılar yopun bakımda sarılığı 1 günde düşer Allah'ın izni ile enfeksiyon içinde iüzülme canım 1 hafta yatar en fazla oda geçer kıyamam o kadar zor ki benim oğlum daha 3 4 günlüktü yoğun bakıma girdiğinde çıktı çıktı tekrar girdi bizim geçmişti hastalığınız başka hastaneye götürünce anladım onlar 20 günlüğe kadar tutmuşlardo yanlış test sonuçları yüzünden ilk gittiğimde bir anda tatış6dedi doktor sarılık yüksek dedi önlem alalım dedi kucağımdan almışlardı yavrumu sanki kalbimi ciğerimi söküp almışlardı , o kadar çok üzüldüm o kadar canım yandı içim parçalandı ki evde kızım var diye ayakta durmaya çalıştım günde 1 kere emzirmeye gittim sütüm üzüntüden az geliyordu artması için her yolu denedim. Üzülme canım sarılığı geçsin doktorla konuşur sabah akşam emzirmeye gidersin iyi gelirsiniz bir birinize. Seni çok ama çok iyi anlıyorum oğlum o hali ile hep fotoğrafı videosu vardı gördükçe yüreğim kan ağlıyor sabırlı ol ayakta dur salma kendiiini rabbim acil şifalar versin yavruna ☹️