0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (538 puan) tarafından
Sorum yukarda

3 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
Eşim mardinli coguu yemeklerinden yedim  belki bilirm
(538 puan) tarafından
Benim esimde mardinli canım bello tarifi soracaktım mercimekli köfte aslında ama onlar mercimeksiz yapıyor pilav gibi oluyor ben tutturamadim
(6,073 puan) tarafından
Bizim kısır yani
-Reklam-
0 oy
(171 puan) tarafından
Normal kısır gibi ama salatasız yapacan yani kofteligini ıslatacan soganini salcani kavuracan karıştırıp olacak bu kadar 
(538 puan) tarafından
Içine yeşillik te giriyor demi maydanoz falan koyuyorlardı
(24 puan) tarafından
Canım o ıslatma işi kısırda olıyır. Annem çok güzel yapar. Soğanını kavurur salçasını da ekler daha sonra su ekler üstüne kaynadıktan sonra da bulguru ekler ve altını kapatır dinlendirir biraz. Sonra da tepsiye boşaltır ve maydanoz ekleyerek yoğurur isteğe göre de baharat tabii :) maydanoz haricinde bir şey koyma kısır gibi oluyır...
(171 puan) tarafından
Evet maydanoz sadece koyarız biz
(24 puan) tarafından
Mardin neresindensinz :)
(171 puan) tarafından
Ömerli ilçesinden canım
(24 puan) tarafından
Ben de Ömerlidenim :)
(171 puan) tarafından
Hangi köy
(24 puan) tarafından
Kömürlü, sizin?
(171 puan) tarafından
Kaynakkaya canım
(24 puan) tarafından
Yakın canım
(171 puan) tarafından
Cidden mi ben burdayım büyüdüğüm için pek bilmiyorum bide sen nerede yaşıyorsun ben adanada
(538 puan) tarafından
Hanımlar özelden niye konuşmuyorsunuz bir hafta önceki postuma sürekli bildirim geliyor :)
(171 puan) tarafından
Ayy pardon inanki farkında değilim
0 oy
(538 puan) tarafından
Bisey sorucam bu bello tarifini hala daha doğru düzgün veren olmadı ya soğanı salçayla kavurcam islattigim bulgura ekliycem sonrada maydonoz mu peki ya.baharat giriyor mu
(376 puan) tarafından
canm bello mercimekten yapılır sudan degil ben mardinliyim ve arabım çokta severim belloyu :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
7 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
25 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rahel. 21 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nalan0718 (12 puan) tarafından soruldu

413,495 soru

12,448,361 cevap

46,221 kullanıcı

Kategoriler

...