Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşten para çalmak
+1
oy
800
göst.
11 Haziran 2021
Diğer
kategorisinde
VAVEYLAA
(
391
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar ben kaynanam ile birlik oturuyorum normalde alışverişi o yapar ama gecen ben pazara gittim eşim 200 lira verdi ben fazla harcamıyim diye 50 lirayı cuzdanin baska gözüne koydum meyve sebze her türlü şeyi aldim ve ayırdığım 50 TL yi unuttum eşime 40 TL kaldi dedim çok kalmış iyi almışsın dedi ama sonradan girince baktim ki 50 TL daha var yani 90 TL kalmış aslında gecen haftadan beri kendimi çok kötü hissediyorum sanki calmışım gibi
Eşime simdi söylesem ağzında tutmaz kaynanama söyler ne yapayım sizce
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
31
Cevaplar
0
oy
12 Haziran 2021
Amine su
(
3,419
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayy nolcak gülüm sen onun nikahlı karısı olduğum muddedce para onun değil ikinizin oluyor çalmış vs bunları hiç düşünme bile valla eşim bana yollar ben bir miktarinj saklarım köşeye atarım ileride ne olacağını Allah bilir o yüzden biriktirmek lazim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Haziran 2021
Kasimcicegiii
(
1,326
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle biriyse eşin otur kenara birikim yap bacım ne bulursan at köşeye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2021
Z.T..
(
207
puan)
tarafından
cevaplandı
Peki kalan 40 tl yi aldımı yoksa sende kalsın harçlık yaparsın mı dei ?
Eğer almışsa sende iyi yapmışsın zaten onun parasında seninde hakkın var, ona çalmak demiyelim de birikşm için aldın diyelim. İçin rahat olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2021
Ahsen
(
2,020
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim bu çalmak degill. Ben kayimvalidemle ayri yasiyorum. Kayinvalidem bana derki hep kenara at biriktir. Sen kadinsin evin hanimisin kenarda kosede paran olsun hep kizim der. Bende oyle yaparim ki zatrn esim kurusu kurusuna sorgulamaz. Oyle cook biriktirdim bi ara pandemiden cok sıkılmıştık kira gecikiyodu bi baktim ki 700 birikmis esime supriz yaptim cikardim verdim nasil sevindi. Hep der bana sen kirli cikisindir diye dalga gecer :D
Sen niye esine herseyi soyluyonki yani para hesabi mi yapiyo bide kayinvalidene hersyi soylemesi cok yanlis
12 Haziran 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
İki gün sonra alışsın sende vardır karı çözüm bul yetiş demeye de görecem ben seni bacım
12 Haziran 2021
Ahsen
(
2,020
puan)
tarafından
yorumlandı
12 Haziran 2021
Ahsen
tarafından
düzenlendi
He yok canim Allaha sukur 2 yildir oyle bir durum olmadi, birazda kadin agirligini koyacak
12 Haziran 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
İki yıl ne ki tecrübe de 35 yılın tecrübesini söyledim sana ağırlık da koysan olmuyor
12 Haziran 2021
Ahsen
(
2,020
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya haklisin tabikii :) tecrube her zaman daha fark yaratır ama benim anlatmak istediğim arkadasa para biriktir zor gunlerinde esine ver demek degildi. Ben sadece kendimden ornek verdim benim esim istemez belki o parayi ama arkadasin eai isteyebilir. Herinsanin kisiligi karakteri farklidir. Ama calmak olarak dusunmesin o prayi yani. Esinde de hata var neden hersyei anasina soyluyor oraai da ayri bir durum
12 Haziran 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
yorumlandı
Elbette kuzum ben sadece uyarmak için dedim sana
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ne çalması ya sonuçta unutmuşsunuz üstelik bunda kötü bişey yok kenara koymanızda ne yani kenarda hiç mi paranız olmasın. Hiç söylemeyin dursun kenarda tabi saklayabilirseniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2021
Guzelkizim
(
1,897
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne bendeki paradan ne de harcadigimdan bahs ederim çok meraklıysa parasına defolsun kendi tek yaşasın .ben sürekli kontrol ederim nereye ne veridigine ama ona asla ettirmem kıyamet kopar bı parfume bı pedime hesap verecek değilim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2021
Mehdiye
(
376
puan)
tarafından
cevaplandı
canm bende senin gibiyim eşimin rızası olmayan biseyi yapmam ondanda gizlemem sende git söyle deki canm senin verdigin paradan 50 lira daha artmış ama ben gormemisim cüzdanın başka bir yerine katmısım de bence en dogrusu söylemek yine de senin kararın tabi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2021
Ikiprenses annesi
(
171
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla ben herseyi söylemiyorum suan evden çalışıyorum hicte param ne kadar toplandı söylemiyor cocuklarima harcarım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2021
Aslıs
(
13,316
puan)
tarafından
cevaplandı
Vaayy bacımsular iş paraya saklamaya gelince hemen söylemeye bağlamış. Ama dün sokağa izinsiz çıkartmıyor diyince herkes kadına yüklemiş günah eşinin lafından çıkma diye. Şaka maka iki gündür ben uyarı alacağım resmen dilim uzadı da. Yaw bacım kaynanan olmasa söyle ne olacak derdim ama madem cüzdan bir suçlu hissetme kendini olur lazım olur eve acil birşey çıkarır alırsın gelirken. Veya kendine harcarsın. Sonuçta sana diye vermese de sana vermiş harca diye.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Haziran 2021
Kurgucubiri
(
9,652
puan)
tarafından
cevaplandı
Kalsın cüzdanının kenarında Allah göstermesin acil birşey olur kullanırsın. Ki bile isteye o niyetle yaptığı birşey değil ki. 50 lira nin lafını yapacaksa da oda onun ayibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy