+1 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde (391 puan) tarafından
Kızlar ben kaynanam ile birlik oturuyorum normalde alışverişi o yapar ama gecen ben pazara gittim eşim  200 lira verdi ben fazla harcamıyim  diye 50 lirayı cuzdanin baska gözüne koydum meyve sebze her türlü şeyi aldim ve ayırdığım 50 TL yi unuttum eşime  40 TL kaldi dedim çok kalmış iyi almışsın dedi ama sonradan girince baktim ki 50 TL daha var yani 90 TL kalmış aslında gecen haftadan beri kendimi çok kötü hissediyorum sanki calmışım  gibi

Eşime  simdi söylesem ağzında tutmaz kaynanama  söyler ne yapayım sizce 

31 Cevaplar

+5 oy
(940 puan) tarafından
Esin neden her şeyi annesine spyker 

Müstahak o zaman iyi yapmışsın topla topla kenara koy 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz amannn soyleme icinde rahat etsin sanki ne bisey olmaz illaki kocadan gizli para biriktiren var dusme bide kaynana diline al.al gizle
(391 puan) tarafından
Normalde eşimin bana verdigini gizlerim ama nedense bunda kendimi kötü hissettim
tarafından
Yok yok hissetme biriktirmeye bak
0 oy
(1,782 puan) tarafından
O para senin de hakkın 
(391 puan) tarafından
Elbette  oyle ama rızası ile vermedi ya bana kendimi iyi hissedemiyorum
(1,782 puan) tarafından
Kendini böyle şartlama kendi kendine vesvese verme
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Sakla yav nolacak kendin harcarsın kenarda dursun herseyi söylemeyin ya 
(391 puan) tarafından
Eda seni gördüğüme sevindim kuzu nasılsın
(22,072 puan) tarafından
Iyi canım diğer hesaba noldu ay yeni goruyom seni :D
0 oy
(51,006 puan) tarafından
bende esin paranı aldı sandim calmak degilki bu
(391 puan) tarafından
Ne bileyim kiz hic yaşamadım böyle bisey  ama rızası ile vermedi ya bana kendimi iyi hissedemiyorum
0 oy
tarafından
Soyleyemiceksen ne yapicaksin cunku yapilmasi gereken soylemek 50 tl daha varmis.  Gormedim de
0 oy
tarafından
Söyleme cnm boşver birliksin yarın bir gün sen fazla harcarsın için rahat eder..bazen ben de eşime öyle derim 200 verse 50 kenara koyarın 150 tllik alışveriş yaparım öyle öyle 2 kere gram almıştım 
(391 puan) tarafından
Maşallah kiz Allah razı olsun hep verir ama ne bileyim
tarafından
Sıkıntı yapma cnm çocuklarına harcarsın kendine harcarsın
0 oy
tarafından
Bu çalmak degilki her kadın pazar parasından artırıp kenara atmaya çabalar eşim pazar parası verdiğinde pahalı şeyleri almam o alsın diye kenara atarım :D 2 gün sonra bişey olur yine eve kullanirim diye
(391 puan) tarafından
Ama biz birlik oturuyoruz kuzum
0 oy
(16,332 puan) tarafından
Niye kadın esten para saklayınca yada harcama yapınca vicdan azabı çekiyor eşinin neyi nereye verdiğini biliyor musun valla ben eşimden habersiz para biriktirme yaparım herşeyi de bilmesin sanki kumara mi sigaraya içkiye mi veriyorim yoo illa ki lazım oluyor takma boşver 
(391 puan) tarafından
Bende bana verdigini biriktirirm  ama bunda sanki çaldım gibi hissediyorum
0 oy
tarafından
Soyleme de yani soylemesin oda 
0 oy
(4,637 puan) tarafından
Eşin niye kayınvalidene söylüyor ki çalmış olmuyorsun parayı zaten eşinin parası senin paran  senin paran eşinin parası 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Bu çalmak olmuyor eskilerin birikim şekli pazar parasının artanlariymis annem pazar parasindan arttirdiklariyla bir sürü birikim yapmış kadın 
0 oy
(365 puan) tarafından
Söylemen gerekir kardeşim çünkü eşin haberdar değil .. unuttuğunu dersin birşey olmaz eşin annesine dese bile sonuç olarak doğru olanı yapmış olursun 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Yok CNM niye çalasın kenara köy ilerde lazım olduğunda çıkarırsın  ordan burdan kaldı biriktirdim diye cıkatırsın
0 oy
tarafından
Çalmak değildir o ayrıca kaynana bilmek zorunda dğeil bırak kalson
0 oy
(262 puan) tarafından
Annesi ne alaka onu anlamadım
(391 puan) tarafından
Sorma kuzum benim sorma
0 oy
(549 puan) tarafından
Sakla canım sanki başka eve harciyacaksin yine kendine harciyacaksin
0 oy
(434 puan) tarafından
Cnm bu para calmaya gırmıyo kı bnce zaten o parayı sana vermıs gerı senden alıyomu kı
0 oy
tarafından
Kız niye herşeyin hesabını veriyorsun sonuçta o parayı sana vermiş ne kadar artarsa senindir, tutup adamın cüzdanından haberi yokken almamışsın ya düşünme öyle, bide ne herşeyi anasına yetiştiriyor ki çok gıcık birşey bu
0 oy
tarafından
Eğer eşin senden para sakınıyosa koy kenarda dursun ihtiayç anında çıkarır yine bırlşkte kullanırsınız ben şahsen bunda bi sakınca görmüyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 206 göst.
9 Eylül 2021 Aile kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,133 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,973 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,136 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Maral (17 puan) tarafından soruldu

405,930 soru

12,167,192 cevap

36,626 kullanıcı

...