0 oy
309 göst.
Aile kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eşimin sahte Instagram kullaniyo Bin defa uyardım ama kullaniyo nasıl yakalarim hesap inkâr ediyor ama telefon geçmiş gözüküyor Instagram giriş yaptina dair herhangi bir program yokmu yedekleme falan bulmam lazım ya :( 

6 Cevaplar

0 oy
(344 puan) tarafından
Sende kendine sahte bir hesap aç oradan takip et bakalım kimlerle konuşuyor kimleri beğeniyor 
(28 puan) tarafından
Canım kullanıcı ismin bulamıyorum var oldun eminim ama
(344 puan) tarafından
Canım boşver öyleyse yapan kendine yapar kimseye değil araştıracaksın birşey bulacaksın deli çıkacaksın varsada Allahın dan bulsun senin bir şekilde karşına çıkar zaten yaptığı pislik kendini boşuna yıpratma
-Reklam-
0 oy
(185 puan) tarafından
Bilmiyrm cnm benimkide kulaniyr cogu zamn acik  birakiyr oyle yakaliyrm baska turlu bilmiyrm bazen numarasi uzerine kursa onun numarasini kunlanici adi yerine yaziyrm sonra sifre yerinede bir kac kere yanlis olunca sifremi unuttuma tikliyrm orda esimin numarasina kod gonderiyr o kodu girince kac tane hesaba varsa aciliyr ama bunu anca esinin telefonu sendeykn yapabilirsn cnm8
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Gmail hesabından yada tel. Boşunu gir bunlardan biriyle mutlaka onaylaması gerek 
(28 puan) tarafından
Telefonu Gmail kullandı hesap kaytli o hesap bende de var farklı gamil kullaniyo zaten ondan bulmayorum zaten canım
(3,150 puan) tarafından
Farklı gmail varsa gmail üzerinden yâda ayarlardan hesaplara bakabilirsin
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Ya gmail ile acmistir yada no ile gmaile bak bakalim kac hesap eklemis ve instigram bilgileri yorumlari msjlari tum bildirimler duser gmaile gelen kutusuna egerki gmail ile acmissa numara ile acmissada kod iste ama bunu yaparken esiyin teli elinde olsun ... 
0 oy
(73 puan) tarafından
Hamilemisin hamileyswn kafana takma canını yorma diycektim
0 oy
(236 puan) tarafından
Canım telefonundan gmail hesabı açıktır oraya gir silinmiş postaları ve sosyal postaları bı incele eğer gelirse oraya gelir tabi bağlantılı ise 

İlgili bir soru bulunamadı

404,049 soru

12,104,260 cevap

36,423 kullanıcı

...