0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından
Benim kizim kolay aci hissetmiyo asilarda felan ya aglamaz yada az aglar düştüğünde felan aci esigiyle alakali yani. Endisem kupeyi cekip kulagini yirtmasi akli erermi anlayamadim toka felan taktigimda cikartmak istiyo bazen tutup cekiyo cikariyo onuda iyle yaolparmiki 15 aylikken deldiren oldumu cektimi bebisleriniz yarin deldirmeyi dusunuyorum

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben kendisi büyüyüp isteyene kadar deldirmeyi düşünmüyorum. Benimkini bahanem delmis, bı delmis olmamış bı daha delmis delikler eşit değil. Ben de bı daha deldirdim tüy diktim :) şimdi hiç küpe kullanmam, keşke hiç delinmemis olsaydı diyorum. O yüzden bu kararı kızıma birakacagim

-Reklam-
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Ben küçücük çocukların kulak deldirilmesine karşıyım, çünkü ilerde belki sevmicem küpe takmayı ama boş yere kulağı delik olcak, mesela annem benim kulağımı deldirmiş küpe takmayı hiç sevmem sürekli söyleniyorum niye deldirdin aklım erince istesem ben deldirirdim diye 
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Kendisi ne zaman isterse deldirir ve normalde 4yasina kadar yasak enfeksiyon riski,cikarip yutma va gibi risk ve bazi cocuklar buyudukce deligin yukari cikma riski var
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Erken istiodm pandemidn dolayı 25 aylkkn deldrdk 
(572 puan) tarafından
Cektimi hic biraz buyukmus deldirdiginizde
(3,527 puan) tarafından
Yo çekmedi ama tabancayı görnce çok  ağldı
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Deldirmeyi düşünmüyorum ben 18 yaşında deldirdim hâlâ pişmanım kapandım saçma geliyor küpe işi
0 oy
(2,131 puan) tarafından
4 aylikken deldirdim 
0 oy
(1,031 puan) tarafından
13 aylıkken deldirdim. 

Benim kızımda toka felan bırakmaz saçında sevmez ama kupeye hiç karismadi ilk taktığımiz an ağladı snrasi sanki yokmuş gibi :)) 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ben 7 aylıkken deldirdim rahat oldu.
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Beş buçuk yaşında kızım kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yaptırırım canım
0 oy
(25 puan) tarafından
Eczane 2 yasina kadar  yasak, zararli diye yapmadı,2 yasindan sonra deldirdim,
0 oy
tarafından
deldirme canim mumkunse isterse kendi deldirir
0 oy
tarafından
Kızım 3 yaşında geçen gün küpe küpe diye baya tutturdu. Gittik kuyumcuya tezgahların altına saklandı işşyemiyoyuuum diye ağlayınca yine kıyamadım deldirmedim çıktık :) az daha büyüsün artık napayım 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Doktorlar 3 yaş öncesini önermiyor

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 336 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 230 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bulut gamze (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 349 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde Kızannesi ♥️ (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu

409,868 soru

12,322,828 cevap

39,012 kullanıcı

Kategoriler

...