0 oy
1,368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bıktım bu adamın soğan aşkından ev sanki sürekli soğan kokuyor aynı yatakta yatasım bile gelmiyor asla beni anlamıyor :( her akşam yemeğinde soğan yenir mi ağlicam artık saklıyorum buluyor onun yüzünden yemekleri bile soğansız yapıyorum hiç tahammülüm kalmadı yeşil kuru ne bulursa yiyor :(

25 Cevaplar

0 oy
(933 puan) tarafından
Yesin ay nolmus bnm kocamda cok sewer hele sarimsak bayilir ben sewmem ama yesede rahatsiz olmam sen braz abartmissin bence 
tarafından
Sin biriz ibirtmişsin binci. Piki.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla ben soğan sarımsak haataasiyim kahvaltı hazırlarken bile acaba soğan kizartsammi diye dusundum:D..

Ben çok severim eşimde sever soğan sarımsak ..sende alıştır kendini kuzu bazen eşim istemese bile ben sofraya getiririm:D

tarafından
Alışamıyorum canım deniyorum ama midem kalkıyor yiyemiyorum o böyle yaptıkça iyice beter oluyorum
tarafından
E tabi miden kalkiyor bı yama bide hergun hergun yaparsa daha kötü olursun ..
0 oy
(762 puan) tarafından

Bence bir yandan iyi, o kokuyla hiçkimse yanına yaklaşamaz, dolayısıyla çapkınlık falan yapamaz :D Şaka bir yana karşına al konuş, bizim bir cinsel hayatımız var ve sen sürekli soğan korkunca isteğim de kalmıyor de. Cinsellik erkeklerin en can alıcı noktası sonuçta

tarafından
Severim böyle akıllı kadınları denicem :*
0 oy
(1,328 puan) tarafından

Benim eşimde sürekli dinç tutar diye yatmadan önce sarımsak yer o kadar midem alt üst olur ki aynı yataga girmeye tahammülüm yok sonra sonra sarımsak pahalanmş dedim haftaya alıcam dedim öyle öyle eve birdaha sokmadım oda bıraktı alışkanlığını :D:P

tarafından
Hahahh maalesef soğan hep ucuz ama ya :(
(1,328 puan) tarafından
Bu hafta unuttum de kızzz ne olacak

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 499 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,255 göst.
29 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yasemiacik (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 725 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Merve_01 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,769 soru

23,937,718 cevap

324,570 kullanıcı

...