0 oy
1,234 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bıktım bu adamın soğan aşkından ev sanki sürekli soğan kokuyor aynı yatakta yatasım bile gelmiyor asla beni anlamıyor :( her akşam yemeğinde soğan yenir mi ağlicam artık saklıyorum buluyor onun yüzünden yemekleri bile soğansız yapıyorum hiç tahammülüm kalmadı yeşil kuru ne bulursa yiyor :(

25 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Kız ne diyon biz kahvaltıda bile yiyoruz hele ben sarımsak sız dayanamam ama ben yediğim zaman onada yediriyorum ki kokusu gitmesin o yemezse bende yemem niye yemiyosun ki 
tarafından
+ al benden de o kadar :)
(2,071 puan) tarafından
++ hele sarımsak candır yaa kahvaltı da bile yiyebilirim :D
tarafından
Ben yiyom valla sebzeleri kızartıp yoğurtlu sarımsak la kariştiriliyor um :D
tarafından
Beni bezdirdi resmen her gün her gün :( benim içim almıyor bazen denemek istiyorum ama yiyemiyorum o böyle yaptıkça iyice tiksiniyorum
tarafından
Maydanoz sumak limon sık soğanla beraber onu ovala acısı ve tadı daha az gelir maydanoz la ye ama
-Reklam-
+1 oy
(9,650 puan) tarafından
Bende yemeyen biri olarak çok rahatsız oluyorum yanında yenmesinden hatta masada bulunmasından bile.. çok şükür eşim çok arada salata yaparsam içine koyarsam yer okadar ama ondanda hoslanmiyorum:/
tarafından
Ay ne güzel ya terk edecem adamı en sonunda
(9,650 puan) tarafından
Ne diyim.. Allah yardımcın olsun..
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Ayyy cok ozur dilerim ama cok guldum ev sogan kokuyor demene :D Sen de onunla yesen aslinda kokusu gelmez.Derdi ney soganla :D
tarafından
O kadar tiksindim ki canım değil soğan yemek onu görmemek için ben ayrı yiyorum
0 oy
tarafından
Yemeyene kokar tabi haklsn ama güldüm k.bkma . Hamileyken eşim sarmsak yemiş  odaya gremedim Ogün ayrı uyumstm oda bana kokmustu günlerce
tarafından
Arada sırada yese valla hiçbir şey demem ama her gün ya ne yapacağımı şaşırdım :(
tarafından
Çok seviyo demekki söyle canm tiksiniyorum die kötü kokuyo cnku haklsn
0 oy
tarafından
soganin yanina nane koyarsan bastirir kokuyu cnm yesin bisry olmaz sogan sağlıklı bi sey ysymsdsn dişini fırçalar bisey olmaz 
tarafından
Artık ne naneyle ne karanfille bastırabiliyorum canım kesmeden soğan görsem bile o koku geliyor burnuma:(
0 oy
tarafından
Bu postu bir an kocam açtı sandimmm :D kız bende kahvaltıda bile yiyorum canım istiyor :D
tarafından
Eşiniz şikayet etmiyor mu?
tarafından
Hayır çünkü aseriyorum tam tersi bol bol ye antibiyotik diyor :)
tarafından
Hatta bazen kendi bana taze sarımsak vs de alıyor ki bagiskiliin guclensin diye hamilesin diye bebe doğunca da hep süt yapsın diye ben yemesemde eşim zorla yedirecek bu arada eşin istiyorsa yesin dişlerini fircalatiktan sonra kokusu 1 2 saat kalıyor ağzına karanfil atmasını soyle 10 dk ya kokuda kalmıyor eşim benimle yediği için birde biz öyle yapıyoruz :)
0 oy
tarafından

Gulsem kizarmisin :ermm:

tarafından
Gül bacım gül niye kızayım :(
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Adamları rahat bırakın da bari sevdikleri şeyleri yiyebilsinler yahu. Benim eşim de çok sever ve o söylemeden ben koyarım sofraya. 
tarafından
Peki.
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Bende hamileyim sürekli sarımsaklı yoğurt yiyorum. Yoğurdu sade yiyemiyorum kokuyor burnuma. Kızım bile isyan ediyor. :)) bebek sarımsak kokulu doğacak diyorum bazen :) 
(876 puan) tarafından
Bizim bi akraba kurban bayramında etin yağına ekmeği bastıra bastıra yemiş çocuğu kaydırmış o gün doğurmuş. Çocuğun heryeri yağ olmuş. Seninkide o hesap olmuş ashghg
tarafından
Yediği yağ çocuğa nasıl  bulaşmış kız hahahh :D
(876 puan) tarafından
Valla ne bilem kız midede ne varsa o gidiyo işte biraz fazla kaçırmış demekki
(1,301 puan) tarafından
:)) çok enteresan
0 oy
tarafından
Yedikten sonra karanfil atsın ağzına bişey koku falan kalmaz canım 
tarafından
Karanfil kokusunu hiç sevmiyorum ben ya :(
0 oy
(3,457 puan) tarafından

Eşimde bende soğan sarimsak delisiyiz ikimiz yediğimiz için sorun olmuyor :D

tarafından
Ben yiyemiyorum canım o kadar çok yedi ve koktu ki artık tiksindim
0 oy
(5,726 puan) tarafından
Soğanı çok severiz bende yerim kışında turp yer eşim çok.. o da sarımsak yemez bende anneme gideyimde sarımsak yiyim diye dört gözle beklerim o daha çok kokuyor yada işe gidince yiyorum
tarafından
İşyerindeki arkadaşlara kokar o da kız iyi cesaret valla
(5,726 puan) tarafından
Valla kafam kadar turp yiyo kışın : D
0 oy
(12,015 puan) tarafından
Cano karanfil al koy masaya yada agız hargarası al eve bir zahmet onu yapsın
tarafından
Canım öyle şeyler sadece ağız kokusunu gideriyor nefes alıp verdikçe içinden o koku yine geliyor ya
0 oy
(1,053 puan) tarafından

Eşim yemeden önce sorar yiyeyimmi ne dersin ye derim beraber yeriz bazen ama bazı zamanlar yeme artik derim yemez çünkü  i yere kadar oda hep yaşlı teyzeler teravide soğan yiyip deliyorlardi öyle kokuyor:D

Ama sorar rahatsiz olusan yemiyim bugün der Allah razı olsun <3

tarafından
Ay ne güzel ya maşallah
0 oy
tarafından
Az sen de ye kokmaz sana da.
tarafından
Beni tiksindirdi canım soğan görmeye bile dayanamıyorum artık bekarken babamda yerdi ama kuru fasülye yanında falan şimdi her gün olunca artık yiyemiyorum.
0 oy
tarafından
Kız sende yesene soğan fakirin ekmeği derler 
tarafından
Tiksindim canım iyice yemeğe bile doğrayamıyorum
0 oy
(13,688 puan) tarafından
Ben de sevmem hele ki topluma çıkıyorsa fırçalama olsa da kalıyor o koku ya çok feci 
(13,688 puan) tarafından
Valla ben yediğimde ertesi gün bile içimden o koku gelıyor benim eşim de soğan sarımsak hiç sevmez kokuyor diye aynı kafadayız biz herkes sen de ye falan demiş ama bu derdi bilmeyen anlamaz ben anlıyorum seni ya
tarafından
Allah razı olsun canım biri adamların yediğine de karışmayın artık demiş aynı evi paylaşıyoruz aynı yatağa yatıyoruz biz birbirimizi anlamazsak nasıl olcak. gerçekten bıktım artık ne yapacağımı bilmiyorum
(13,688 puan) tarafından
Yediğine karışmak değil ki bu her gün o koku miden bulanıyosa çekilmez yani bunun adı saygı ben sevıyorum sanane deyip yiyemez sevdiğimiz nelerden fedakarlık edıyoruz biz çünkü soğan ve eşimin huzurunu kıyaslayamam yani. Sen de ye demişler ya sen sevmıyosan hiç akla gelmıyor sanırım.
tarafından
Allah'ım resmen iç sesimi buldum çok teşekkür ederim canım :**
(13,688 puan) tarafından
Rica ederim canım üzme kendini eşinle konuş sakin sakin arada ye canım falan de çözersiniz inşallah ❤️
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Bizde cok yeriz esim sogansiz yesilliksiz sofraya oturmaz cnim 
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Hergün salataya soğan doğrarım bayılırız valla şifadır sende ye bence 
tarafından
Yiyemiyorum. Güzel Allah'ım beni neden kimse anlamıyor
(25,198 puan) tarafından
Tamam kız anlıyom yiyemiyosun ama adam yiyo napcn seviyo demekki
0 oy
tarafından
Kız sen sevmez misin. Benim babam soğan sarımsak ağzına sürmez. 40 yıllık evliler, annem her soğan yediğinde ayrı yerde yatar babam sürekli bu yüzden kavga ederler çünkü annem soğan sarımsak aşığı hahha =)
tarafından
Sevemiyorum kuzu deniyorum midem kalkıyor o böyle yaptıkça da daha beter oluyorum soğan görecek halim yok o derece

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 419 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,142 göst.
29 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yasemiacik (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mifamilia (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 602 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Merve_01 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,298 soru

23,678,039 cevap

310,062 kullanıcı

...