0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (94 puan) tarafından
Kızlar yaklaşık 3 ay önce spiral taktırdım daha çarşamba günü çıkardım. Enfeksiyon yaptı kaydı bidahha taktılar vs derken tövbe ettim daha taktırmam. 3 aydır neler yaşadım bi ben bi Allah biliyor. Şuan antibiyotik kullanıyorum yarın son günüm. Sorum şu oğlum 4,5 aylık benim 2 çocuğumun arasında 1.5 yaş var ve çalışıyorum. 6 ay olana kadar en azından hangi korunma yöntemini seçmem daha mantıklı sizce hapmı, iğne mi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İğne adeti kesiyor. En iyisi hap
(94 puan) tarafından
Cerezatte kullanacam o da adetim kesmişti. 6 aydan snra diğer haplar kullanılabilir diye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Hap daha iyi enazindan adetin düzenli olur iğne adeti kesiyo 
(94 puan) tarafından
Cerezatte kullanacam o da adetim kesmişti. 6 aydan snra diğer haplar kullanılabilir diye biliyorum
(1,816 puan) tarafından
Cerazette süte geçmiyo doktorumda bana önermişti ama kullanmadm çok pahaliydi sen yine doktoruna veya sağlik ocağina sorda yasmin migrogynon  flan al
0 oy
tarafından

Hap en iyisi cnm ☺️ ben iğne oldum kanamam durmadi:))) 1.5 yıl adet oldum hiç durmadan. Artık bayiliyodum sürekli kan takiyolardi her tedaviyi oldum. Artık rahim kanseri olabilirsin dediler parça aldılar Ankara'ya yolladılar çok şükür temiz çıktı. Son bir ilaç kaldı onuda iç fayda etmezse rahimini alacaz dediler yaş 22 o zaman:( yok dedim aldırmam neyse o ilaç çok şükür fayda etti daha da töbe dedim. İlaç kullanmak en iyisi adet düzensizliği varsa duzenliyo en azından.

tarafından
Bir tanesi Yasmin doğum kontrol hapiydi cnm diğerini hatırlamıyorum 8 yıl geçti üstünden. Yasmini sürekli kullanıyorum o aklımda. Hem yumurtalıklara zarar vermiyo hemde iyi bir koruyucu
(3,699 puan) tarafından
Yasmin kanamayi kesip düzene mi sokuyor
tarafından
Evet hemde koruyo çocuk olmasın diye
(3,699 puan) tarafından
Daha önce kullandım zaten onu dur Bi daha kullanayım
tarafından
Tmm cnm
0 oy
(3,699 puan) tarafından
İğne tavsiye etmem ben martta vuruldum nisanda kanama yaptı adet gibi yani hazirandayiz daha devam ediyor 
(94 puan) tarafından
Yok yapmayacam kuzu az önceki yorumdan sonra kesinlikle hap kullanmaya karar verdim. Çok teşekkür ederim.
(3,699 puan) tarafından
Onu görünce bende tırstım
0 oy
(7,930 puan) tarafından
ben 3aylık iğneyi 1yıl kullandım yan etkisi çok diyorlar ama ben yaşamadım .Şuan 1aylık iğne kullanıyorum gayet memnunum
(94 puan) tarafından
Ablamda yaptırdım bana yan etki yapmadı dedi ama burda yazılanları okuyunca korktum açıkçası
(7,930 puan) tarafından
kişiye göre değişiyormuş denemeden bilelezsin
(94 puan) tarafından
Spiral den sonra durum kötü olunca korkuyorum açıkçası yeni birşey denemeye. Ya bu da öyle olursa diye
(7,930 puan) tarafından
enfeksiyon falan olmaz iğnede en fazla adet düzensizliği olur .
0 oy
(8,110 puan) tarafından
3 yıllık implantlar kolun içine takılan. Ya da eşin korunsun
(94 puan) tarafından
O işe de eşim yanaşmıyor maalesef

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 303 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 36 göst.
+1 oy