0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
3 aylık iğne mi yoksa doğum kontrol hapı mı sizce hangisi? Ben 2 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum ama adetim hep düzensiz oluyor normal mi? Bir de doğum kontrol hapı damar tıkanıklığı yapıyor kullanma zararlı falan diyenler var. İğne içinse kilo aldırıyor diyenler var ne yapsam 3 aylık iğnenin Bi zararı yok diyor bizim Bi tanıdık ama bence hepsi aynıdır diye düşünüyorum. Siz kaç yıldır bu yöntemle korunuyorsunuz herhangi bir sorun yaşadınız mı sizce ne yapayım bana Bi akıl verin arkadaşlar? 

9 Cevaplar

0 oy
(154,849 puan) tarafından
hap bence ama en iyisi erkek korunmali
(580 puan) tarafından
İşte korunmuyorlar genelde
-Reklam-
0 oy
tarafından
İğnelerin yan etkisi fazla. Kimisinde adeti kesiyor. Kimisinde devamlı kanama yapıyor. Bana göre eş korunmalı. Ya da hap.
(580 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
0 oy
(3,102 puan) tarafından
İğneler çok yan etki yapıyor diye duydum bence doğum kontrol hapı bende kullanmıştım bı sure
(580 puan) tarafından
Ne kadar süre kullandınız
(3,102 puan) tarafından
6 7 ay kadar kullanmıştım hapı
0 oy
(86 puan) tarafından
İğneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum ben yaptım ve 6 aydır sürekli kanamam varr
(580 puan) tarafından
Benimde bazen çok sık oluyor doğum kontrol hapı yüzünden acaba hapı mı değiştirsem
0 oy
tarafından
Hiç biri bence :))) Hepsi kilo aldırıyor ya ben zaten şu içsem yariyor ikisinide istemiyorum hatta ilişki bile istemiyrm bir tane oğlum var yeter bana eşime kalsa kız olana kadar devam diyor :))
(580 puan) tarafından
Valla ben doğum kontrol hapı yüzünden kilo almadım ama iştahım hep açık sanırım düzensiz adet olduğum için hormonal bir şey bu iştah durumum o sıkıntı oluyor
0 oy
tarafından

Çocuk istemiyorsa mecbur korunacak bende spiral olduğu halde eşim kılıfla korunuyor :D

(580 puan) tarafından
İstemiyoruz ama işte ama ona kalsa geri çekilme yöntemini yapar ona da asla güvenmiyorum
tarafından
Çok riskli valla bencede güvenme
0 oy
tarafından
Kadın için olan butu  korunma yöntemleri zırıl zırıl hormon içeriyor cnaim hangisini istersen onu tercih et 3 aylık iğne herkeste farklı etki ediyor bende uzun adet kanaması ve erkek tipi kullanma yapmıştı ama ebe kullanmaya devam ettikçe bütün etkileri azalıyor dedi benim ebede uzu  zmaan onunla korunmuş ve evet kilo yapıyor çünkü ilk zaman aşırı iştah acıyor dikkat edersen onada çok aspir kilo almazsın 
(580 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için en iyisi ben hapa devam edeyim
0 oy
tarafından

Iğne vurulma bacım :unsure:

(580 puan) tarafından
İştah konusu doğum kontrol hapında da var maalesef ya bende sürekli iştahım açık geziyorum adet düzensizliği olduğu için diye düşünüyorum onu da
tarafından
Senide mi adetten kesti cnm doğum kontrol hapı
(580 puan) tarafından
Bazen 2 ay olmuyor bazen ayda 2 kez falan lekelenme tarzında falan çok oluyor bir de kıvamı böyle çamur gibi siyah renkte değişik oldu
tarafından
Bemde daha hap alacaktım ya seninkinin markası ne canm ben mcrognyen mi ne onu alacaktım o düzmeli adet yapıyor diyorlardı
(580 puan) tarafından
Desirett emzirirken kullanılıyor diye doğumdan sonra doktorum önerdi
0 oy
tarafından
İğne zararlı cnm kiminin kanaması durmuyo sürekli olarak. Kiminin ise komple kesiliyo. Bence hap en iyisi onuda kullanacaksan Yasmin doğum kontrol hapı kullanın en iyisi ve en zararsız olani o.
(580 puan) tarafından
Adet düzensizliği yapar mı acaba
tarafından
Yok cnm yapmiyo zaten o yüzden bu kadar iyi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 231 göst.
12 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcugum (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
7 cevap 219 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,492 soru

23,747,822 cevap

314,569 kullanıcı

...