0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (589 puan) tarafından
Bebeğine zorlamadan şurup içerebilir var mı kızlar? Ortalığı ayağa kaldırıyor çocuk. 

5 Cevaplar

0 oy
(3,749 puan) tarafından
Ben enjektör ile veriyorum başka türlü içmiyor 
(589 puan) tarafından
Ben de öyle ama elini kolunu tutup zorla veriyorum.  Bu da hiç sağlıklı değil endişe ediyorum. İnanılmaz  bağırıyo . Duyanlar dövüyorum sancak
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından
asla içmez bi Aferin içer onu da sefaf olduğu için su sanıyor gerisini kusar
(589 puan) tarafından
Kusma yok ama içmek istemiyor. Kan değerleri çok düşük 3 tane şurup bitirmesi gerek
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Ben ilk enjektör ile verdim kavga kıyamet falan sonra mama sandalyesine oturttum kendim içiyomuş gibi yaptım ııımm mama çok tatlı oğluşum al bak sende iç dedim uzattım içti onun dışında pipetle çekmesini sağladım bazı ilaçlarını içmiyordu meyve çok az meyve suyu katıp öyle veriyordum içiyordu ne seviyorsa onunlaa ver canım
(1,615 puan) tarafından
O zaman yayır yere kollarını tut şırıngayı sık canım bak mesela doktor bize farklı bir vitamin surubu vermişti onu oğlum pek sevmedi içerken ama sonra sonra alıştı tadına hatta sağlık ocağında damla veriyorlar ya kan demir damlası onu da sevmezdi tükürürdü ama şimdi kararım kaşığa içer meyve suyu ile alıştı galiba
(589 puan) tarafından
İnşallah benim kızımda alışır. Vermesem zaten olmaz zorla verince de içim acıyo
(1,615 puan) tarafından
Alışır canım mesela benim 3 yaşında kızım var ben ona hep zorla içirdim şimdi büyüdü 2 yaşından beri ilacı ilk içmeye başladığımızda hep kaçar bağırır ağlardı ama 2 3 gün geçtikten sonra alışırdı özellikle bir başkası varsa evde diretirdi hayır diye
(589 puan) tarafından
İnşallah alışır canım. Özellikle eşim evde olmayınca çok zorlanıyorum
(1,615 puan) tarafından
Alışır zamanla bir kaç yol dene illaki birinde içecektir
0 oy
(17,704 puan) tarafından
Icmezsen fitil vermek zorunda kalacağım diyorum , kaşığın içinde kalanı bile yalıyor o zaman.
(589 puan) tarafından
Fitil falan anlamaz ki bizim ki.
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Youtube da dona jelyy var onun enjektorlu videosunuindirdim  izlettim ondan sonra artik kendi istiyo canim dene istersen 
(589 puan) tarafından
Deneyeyim canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 208 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 645 göst.
24 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayferak (2,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,052 soru

24,380,126 cevap

348,674 kullanıcı

...