0 oy
957 göst.
Diğer kategorisinde (207 puan) tarafından
Arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim. Eşimi şimdiye kadar çok ama çok aksattım hep ağrım var şuram ağrıyor buram ağrıyor diye ilişkiye girmek istemiyordum. Allah razı olsun eşimde hiçbir zaman ne bir laf söyledi nede ısrar etti. Her zaman bana destek olur. Ama artık bende ilişkiye girmek istiyorum ama hiç istek yok. Sanki boğulacakmışım gibime geliyor. Şimdi size sorum ilişki isteğim olması için ne yapmalıyım

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Gebelikte hormonel olarak insan zaten ilişkiden soğuyor e bide araya iliskisiz zaman girince temelli uzaklasiyorsun cinsel isteksizlik oluyo ama eşinle güzel bir ortam hazırlar işte önden bi oynaşırsanız tabiri caizse ")) anladım sen ;) o zaman daha kolay olur riskli gebelik olmadığı sürece ilişkiden uzak durmamak lazım bu sadece erkeğin nefsi için değil kadının nefsi icin de bir gereksinim sonuçta 
(207 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım. Afedersin akşamları çocuğu uyuttuktan sonra göttümü koltuktan kaldırabilsem dediğini yaparım da daha eşim çay yapıyor bana getiriyor
tarafından
Aslında çok şeye gerek yok canım bi kırmızı ışık bi gecelik de işi halleder ;))
(207 puan) tarafından
Huhuuuuuu :))
Geceliği kşm giydirecek canım yaa :))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bazı hamileler de isteksizlik olabilir canım ama bence eşini de anla keyfi yok deme derim
(207 puan) tarafından
Eşim o ladar anlayışlı bir insan ki ona haksızlık ettiğimi düşündüğüm için çok üzülüyorum. Ama yapamıyorum bacım, yapmacık bile olmuyor
0 oy
tarafından
Eşin anlayisliysa kendini zorlama canım zamana bırak isteğin olmadan olmaz ki
(207 puan) tarafından
Ama vicdan yapıyorum işte yoksa daha o bana sen istemiyorsan bende istemiyorum sırf benim için kendini zorlama ben kendimde rahatlarım diyor
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Hamilelikten kaynaklı o his kendini cok zorlama bir gorevmis gibi hissetme üstünde baskı olamasın 
(207 puan) tarafından
Doğurmayı beklicez artık o zamana kadarda birşeyler yaparım oldu oldu olmadı artık doğumdan sonra :)
0 oy
tarafından
O haftalarda bende de çok olmuştu her gün her gün değilde ilişki sayısı iki günde bire düşürünce düzeldi yavaş yavaş kuzum 
(207 puan) tarafından
Bacım ben zaten ayda nir ya yapıyorum ya yapmıyorum. İlk hamileliğimde son 2 güne kadar yapıyorduk hiç bir sıkıntı yoktu ama bu seferde soğudum
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım hormonlardan mı bilmiyorum ama olmuyor bazen gebeyken naparsan yap istemiyorsun
(207 puan) tarafından
Aslında gündüzler bazen istek geliyor ama akşamları oda gidiyor. Gündüzde çocuk var yapamıyoruz
0 oy
tarafından
Bu durumlar hamilelikte normal kız bazilaarı çok istekli olur bazilarida isteksiz bacım hormonlardan kendini zorlama çok ki soguma
(207 puan) tarafından
İlk hamileliğimde son 2 güne kadar yapıyorduk hiç sıkıntı yoktu ama bunda tam tersi oldu hiç mi hiç yapasım yok ilişkiden soğudum
tarafından
Normal kuzum sıkma canını
0 oy
(7,791 puan) tarafından

İstemesem de yaptim ben yani esiminde ihtiyaci var sonucta, bencil olmamak gerek.:)

Hamile oldugun icin macunlar vs ler yannetki yapar mi bilmiyorum:ermm:

(207 puan) tarafından
Doktora söyledim bu durumu geçer dedi ama geçmek bilmiyor. Artık korkuyorum ya eşim benden soğursa diye. Hiç öyle bir insan değil ama yinede düşünmüyor değilim
(7,791 puan) tarafından
Zevk aldigini disunursen psikolojik olarak zevkliymis gibi geliyor ben istemesem de yaptim hic yoksa 3 güne bir oldu cnm
Esin ne kadar iyi olsa da onun da ihtiyacı var unutma..
(207 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım o yüzden içim hiç rahat değil işte :(
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Allahtan geçici birşey ben de çok zorlandım hamileyken yine ihmal etmedim biraz görev icabı gibi oluyor progesteron sağolsun 
0 oy
(872 puan) tarafından
Ne güzel eşin ısrar etmemiş benim hamileliğim başlarda riskliydi doktor yasaklamıştı ama eşim bunu anlamıyodu trip atıyodu boşanacak duruma gelmiştik 
(872 puan) tarafından
Yok kız bizim olay kapanmazdı sen beni istemiyosun istemiyosan söyle bu işi uzatmayalım diyodu. Bide yeni evli olunca erkekleri zaptetmesi biraz zor ajsjsn
tarafından
Ben de yeni evliyim :) evlenir evlenmez hamile kaldım 10 aylık evliyim 1 aylık bebeğim varbsuan :) onu da zaptedemiyordum. Afedersin ilk zamanlsr çok sıkıyordu bende isteksizlik oluşmuştu. Hem wksam hem sabah duş alıyordum . Bunalıma girmiştim artık. Bahane üretiyordum bazen de doktor iyi değil diyodum:)
(872 puan) tarafından
Bende kaçacak yer arıyodum bahaneler buluyodum hatta bi keresinde karnım ağrıyo dedim birazda ağlamaklı oldum hastaneye götürmüştü ahshsjd
tarafından
Hahaha çok iyi yapmışsın . Öyle olmasa biz duygusz bı şekilde yaşayınca eziyet gibi geliyo ama
(872 puan) tarafından
Evet ya
0 oy
tarafından
Aaah ben ilk 3 ay esimden cinsellikten soğudum. Aklıma bile gelince kaçacak yer arıyordum. Ama zorlama bence kendini. Eşine şöyle biraz sabırlı olsun yapacak bir şey yok içinde insan büyüyor. Ben öyle yapmistim
0 oy
(133,145 puan) tarafından
iste hormonlardan oyle oluyo gecici bisi ama
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Eşinin yaklaşmasını bekleme sen yaklaş belki o zman isteğin olur ben hamileyken öyle yapmıştım ihmal ettim çok diye birde gorevmis gibi düşünme içinden gelsin
(207 puan) tarafından
Gelmiyor işte bacım bi gelse o istek. Bende olmasını istiyorum ama istek yok işte
0 oy
tarafından
Bal ,fındık ,incir, muz,çikolata bunları tuket belki hamilelikten dolayı vücutta eksiklikler oluşmuştur diye düşünüyorum 
(207 puan) tarafından
Dpktprada söyledim bu durumu, geçer dedi ama 21 haftalık oldu daha geçmedi
0 oy
tarafından

Valla aynı durum da bend vardı. İlişkiye gireceğim zamab bı sıkıntı basıyordu. Hiç girmek istemiyordum sadece eşim için giriyordum . İsteksiz duygusuz :)  

Zevk alamıyordum almış gibi yapıyordum mecbur. Ya da öyle bir mecburiyet hissediyodum :) 

(207 puan) tarafından
Aynen kız bir kaç kez girdiğimde de dediğin gibi mecburiyetten yaptık birşeyler ;) ama artık yapmacıkta yapamıyorum
tarafından
Evet valla bı yere kadar.
0 oy
(6,136 puan) tarafından
İncir yiyebilirsin bi kaç şey vardı ama şuan aklımda yok 
(207 puan) tarafından
Bakayım hele evde varsa yiyim
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Bwnimde öyleydi ama hiç belli etmedim istemekle istememk arası ama kendini kasma yani hamilelikde oluyo sonrası bebekle arayıp bulamıyosun :D
(207 puan) tarafından
İnşallah bu durum geçsin de varsın da arim canım.
(1,752 puan) tarafından
Geçiyo geçiyo
0 oy
(35 puan) tarafından

Off o sorun :( bende de var. Hamile olduğumdan bu yana hormonlardan galiba hiç isteğim yok hatta bazen işkence gibi geliyor. Ama eşimi de kendimden sırf sorun olmayıp isteksiz olmamdan kaynaklı mahrum etmek istemiyorum ona hiiiç çaktırmadan devam ediyorum öyle napıyım :D diyeceğim o ki galiba bu hormonlar kendine gelene kadar düzelmiyor :D

(207 puan) tarafından
Hormonlar zaten herşeyi mahvetti. Eşim allahtan iyi o yönden asla ısrarcı değil
0 oy
(14,641 puan) tarafından

Ben hamilelik de oyle cok fındık ve ceviz yedim ki ilişkiye bakışım da değişti :P

(207 puan) tarafından
Bende yiyim inşallah düzene girer ya
0 oy
tarafından
Hormonlardan canim benim dogurduktan snra bile istegim yoktu bebegim 3,5 aylik hala yok yaparsak da tek tarafli oluyo yani emin ol
(207 puan) tarafından
İlk hamileliğimde böyle değildi hatta son 2 güne kadar hep yaptık ama bunda eşimin bana bırak yaklaşmasını dokunmasını bile istemiyorum, bide o kadar anlayışlı bir kocam varki o yüzden ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum
tarafından
Ayni sorun bende de oldu ya esim cok anlayisliydi hep ona haksizlik yaptigimi dusunuyodm rol de yapamiyodm cok kötü bi histi benim icin ama hormonlardan iste bizlik bisey yok
(207 puan) tarafından
İnşallah zamanla geçer yoksa doğumdan sonra geçmezse hap falan kullanırım yani böyle devam edemeyiz ki. Eşime güvenim sonsuz ama Erkek sonuçta ne zaman ne yapacaklarıda belli olmaz yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 516 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mihrimah34._.34 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,197 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Angel24 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,955 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 320 göst.