Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_d0d0511e0f71bdaec145e8067366d0ba, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Garnier bb krem kullanıp yüzü kabaran, kaşınan?-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (478 puan) tarafından
Merhaba,

Doğum lekelerim var. Yüzüme bir şey sürmem normalde. 2.3 gündür çok rahatsız edici görünüyor lekelerim güneşe çıktığım için. Ben de bir kaç gün fondeten kullandım bir sey olmamıştı. Garnier bb aldım dün. Bugün yüzüme sürdüm. Yüzüm kaşınmaya başladı ve rahatsız ediciydi. Hemen yıkadım sabun ve bol suyla ama şu an gözlerim çok kaşınıyor ve şiştiler. Göz kapaklarımda küçük kabarcıklar oluştu. Basına gelen var mı? Doktora gitmeden geçer mi ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanmayı bırak canım cildine uygun değilmiş demek ki. Alerji yapmış olabilir. Güneş lekelerin için bb krem falan değil güneş kremi kullanmalısın. Bu arada garnierin hiç bir ürünü benim cildime iyi gelmiyor. Eczane ürünleri kullanıyorum.
(478 puan) tarafından
Alerji iğnesi yapıldı canım. Ya ne bileyim iyi marka diye aldım. Böyle şeyler pek kullanmam o yüzden direk aldım. Güneş lekeleri için güneş kremide fayda etmiyor maalesef. Cildiyeye gidicektim zaten, gidene kadar süreyim dedim.
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
gecen gun bende denemek amacli ablaminkini kullandim dedigin gibi kasinti yapti mahvetti yuzumu. hic iyi degilmis bida da kullanmam o urunu
(478 puan) tarafından
Aynen öyle. Bana da alerji iğnesi yapıldı şimdi yok yere kızımı emziremicem 8 saat :(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
29 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Aylinece3420 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 211 göst.
24 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
+1 oy
1 cevap 78 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde M. Nur (848 puan) tarafından soruldu

413,921 soru

12,458,899 cevap

46,602 kullanıcı

Kategoriler