0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (894 puan) tarafından
Aksi gibi aşırı düştü ben azaltmak istwrken olmadı açkken tokken hep emmek istiyor. Gözümde büyüyor süreç şimdi bile vermeyince burnumdan getiriypr gece napıcam hiç düşünemiyprum bir akıl verin aktarlarda sabır taşı nasıl bişey bilmiyorum kullansam travma etkisi yapar diye de korkuyorum çocukta çok sevdiği bişeyden pat diye koparmak

4 Cevaplar

+1 oy
(6 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Merhaba canım sana cevap yazabilmek için giriş yaptım çok yakın bı zamanda bende aynı dertten muzdariptim asla memeyi bırakmayan bı çocuktu bütün gece üzerimde emerdi uykusuz kalırdı hem o hem ben.salca bal filan denedim ama geçici çözümler oldu üzerini kapatınca siliyosun sonra tekrar istiyor mecbur surene kadar çığlık kıyamet kopuyordu.sabir taşı da süt tadindan igrenmesini istemedim aklıma siyah maske geldi soyulanlardan sen dokunmadigin sürece kalıyor.surdum ve açtım gösterdim annecim yara oldu diye krem sürdüm hatta karşısında sürdüm uf uf çok canım qciyor sureyimde geçsin diye.ben bile inanamadim o dakika bıraktı ben günlerce ağladım şaşırdım nasıl bu kadar çabuk bıraktı bu alışkanlığı diye ama gerçekten tek işe yarayan şey bu oldu.ara ara istedi ama hep hala yara var açıyor dedim şuan mesele meme gördüğünde uff uff diye seviyor.ben nöbet tutacağım için mecburen bu yola başvurdum.bebegimden çok ben üzüldüm kollarim kırıldı gibi.kendini hazırla canım bu psikolojiye.sut üretimi durduğu için hormonlarimiz alt üst oluyor çünkü
(6 puan) tarafından
O sorununda benim çok ağrım oluyordu normaldede çok mastıt olurdum bı arkadaşım önerdi bı kaşık un bı kaşık kuru nane ve suyu az kaynatiyosun lapa kıvamında sonra temiz bir bezle goguslerine koyuyorsun gerçekten çok işe yaradı taş gibilerdi agrimi aldı benim çok şükür.sonraki gecelerde de taze nane vardı onu koydum oda etkili oldu artık iyilesiyomuyduda bana öyle geldi bilmiyorum ama lapa çok yaradi.birazda sagdim tabi rahatalamak için az az
(894 puan) tarafından
Lapa gögse direk temas ediyor bezle mi üzerini kapatıyorum yoksa beze lapayı koyup gögse tampon mu yapıyorum seni çok yordum bu arada çok teşekkür ederim
(6 puan) tarafından
Yok olurmu inşallah sende zararsız atlatırsın bu dönemi.ben temiz bı tulbente yayıp göğüs altimdan ucunaı doğru serdim arkadan bağladım gece uyurken  dökülmesin diye canim
(6 puan) tarafından
Birde ve im bebeğim kesinlikle biberon içmez süt mama hicbisey almamıştı emmeyi bırakırken pınar devam sütü aldım bir iki gece içti anne sütü niyetine heralde içli içli içti biberonu ben ağladım :( annelik delilik işte.sonra onuda bıraktı içmedi ama belki senin bebeğin sever canım.suan biberon icmiyo yani hiç gece öğünü bitmiş.oldu böylece demekki aciktigindan değil aliskanliktanmis bizimki
(894 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun cevapların çok makbule geçti
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayy aynı sorun bi an ben derdimi anlattım sandım bacım banada bi çare   

Şurada bekleyeyim bende:(
(894 puan) tarafından
Ayy İnşallah geçer bu süreç kolayca
0 oy
tarafından
valla bende mecburen siyah bant yapıştırdım öyle unuttu o kadar da korktuğum gibi olmadi
(894 puan) tarafından
1 seferde ikna olmadı değil mi bi kaç kez yspıştırmışsındır. Gece ne yaptın ağlamıştır çok
tarafından
biraz ağladı evet bi kaç gün bantlı gezdim
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Ben salça sürdüm uf oldu diye kandırdım oda bida emmedi  inek sütü alıp pişirdim ve gece biberona alıştırdım 
(894 puan) tarafından
Benimki gece sık sık uyanır ben de süt deneyeyim bari sonra biveronu nasıl bıraktırdın. Bir de bir kez salça sürmekle kabullendi mi bir kaç kez sürdün mü
(1,862 puan) tarafından
Bir kez yetti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 237 göst.
0 oy
7 cevap 202 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mutlulukperisi (24 puan) tarafından soruldu

410,163 soru

12,333,122 cevap