0 oy
548 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (329 puan) tarafından
Kızlar 30 14 mayısta 30 haftalık dogum yaptım bebegim daha hastanede ilk zamanlar 120 130 cc günlük süt sagımı yaparken smdi 30 cc zor cıkıyo sanırım sütüm kesiliyor sizce napmam lazm daha bebekte ememiyo hiç emziremedm lütfen bildiginiz bişey varsa söyleyin yapım anneligimi cocuguma düzgün yapmak istiyorum sütüm olmayınca anneligimi yapamıyor gbi hissediyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elektrikli pompa ile mi sağiyorsunuz
tarafından
Ondan kaynaklanabilir manuel olunca çocuk emmesi gibi olmuyormuş bence bı elektrik li al benim oğlum da yoğun bakımda yatarken ilk manuel kullandım hemşireler çıkınca sütun kalmayabilir dedi elektrikli alınca rahat ettim
(329 puan) tarafından
Alacak maddi gücüm yok Allah kahretsin yok içim gidiyo ya
tarafından
Kuzum çevrende hiç yok mu bide ikinci el olanlar var onlara bak hortumunu falan ayrı alabiliyorsun o şekilde baksan . Seni çok iyi anlıyorum on altı aydır oğlum tedavi görüyor o para olmayınca olmuyor ama eşten dostan yardım eden yok mu inşallah bir an önce yavruna kavuşursun
(329 puan) tarafından
Yok cnm inan el acacak agız egecek kimsem yok
(802 puan) tarafından
Kiralanıyor diye biliyorum ama...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bolca su iç, sakin ol stres yapma, bulgur da süt yapar, soğan ye inşallah en yakın zamanda evladına kavuşursun
(329 puan) tarafından
Hepsini yaptım cnm gram artmadı biraz stres yaptım ondan sonrada geri gelmedi
tarafından
Yapma canım bebeğin için yapmamalisin, kavuşacağınız günleri düşün onu sütünden mahrum etme
(329 puan) tarafından
Elimde degil cnm oldu,
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Lütfen stres yapma çünkü en cok etkileyen şey bu. Yemeklerinden yarim saat önce bi tutam dereotu çiğneyip.yut. Tahin helvasi cok güzel süt yapar. İncir uyutmasi yada hoşafı yapablirsin. Humana still çay al hem gazına da yardımcı olur bebişin. 

Bi de galactago.ve bestlak damla aldir eczaneden. 
(329 puan) tarafından
Hangi damla cnm
(2,074 puan) tarafından
Bestlak yada Galactago. İkisini de aldır. Etkisine bakarak devam edersn ona göre. İki katina çıkarıyor sütü
(329 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ki cnm inan kurus param yok Bi yerden bulursam alcm ama
(2,074 puan) tarafından
Özele yazicam bakar mısın
(329 puan) tarafından
Tm cnm
0 oy
(3,620 puan) tarafından
Bebegim eds yontemini dene mutlaka.internete yaz bak cok guzel anlatiyorlar.birde kesiliyor.diye dusunme.sen bu donanimla yaratildin.guzel dusun dinlen ve iyi beslen.olacK merak etme canim benim
(329 puan) tarafından
Eds için bebegin olması lazm deflmi cnm benm bebegim daha hastanede
(3,620 puan) tarafından
Evet canm.kusura bakma ben orasini atladim.
(329 puan) tarafından
Keske suan yanımda olsa yapmazmıyım ama daha gelmedi yavrum
(3,620 puan) tarafından
Allahim sag salim sana bagslasin canm benim.sutunde dolsun tassin insallah
(329 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm Allahm hc Bi anneyi bebegin den bebegide annesinden ayırmasın inşallah
0 oy
tarafından
Elektirikli pompa al kuzum
(329 puan) tarafından
Keske alabilsem cnm ama maddi gücüm yok
tarafından
2 . Olarak da satılıyor kuzum dolap  uygulamasında  alamazmısın
(329 puan) tarafından
Baktım canm 200 300 liradan asagı degildi manueli Bi tanıdıktan 2 el olarak aldm oda işe yaraöadı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzemucize (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 0234_sevim. (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 422 göst.
9 Nisan 2026 Diğer kategorisinde ayse97 (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 427 göst.
4 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,095 soru

24,639,074 cevap

365,676 kullanıcı

...