0 oy
1,161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,521 puan) tarafından

Bebek bakim yerinde de sordum ama. Burdada sormak istedim. Daha hizli cevaplanir diye. Telasdim. 11 gunlugunuz anneler. 3 gun once gobegimiz düştü ama ara ara minik damla kan geliyodu. Bugun bu sekilde kan gelmis. Acil3 gideyim mi. Ne yapmaliyim bilmiyorum 

image

33 Cevaplar

0 oy
(1,521 puan) tarafından

En İyi Cevap
Simdi ebeye mesaj attim ayni fotoyu attim. Normql dedi kötü koku kizariklik okursa git bunun icin hitmeye gerek yok dedi. Kafam karisti off
(754 puan) tarafından
İçin rahat etmiyorsa bı çocuk doktoruna git canım benim kızımda da oldu 5 günlükken düştü göbeği 10 11 günlükken tekrar kanama oldu götürdüm dediğim gibi çubukla yaktı korkulacak bir şey yok
tarafından
Sende öyle yap cnm
tarafından
Benim oğlanın göbeğinde böyleydi canım 3 4 gün böyle devam etti banyo ettikçe geçti renk değiştirir akıntısı çoğalırsa koku yaparsa o zaman enfeksiyon dan şüphe edilir ama bu normal birde çok ağlayan ılıman bebeklerde kanama daha uzun sürüyor benim büyük kizim göbeği düştükten sonra da 10 gün kadar kanadı artık kendisi durmayınca doktora götürdük yaktirdik göbeğini öylemizle geçti çok ıkınır çok ağlardı büyük kızım
(754 puan) tarafından
Enfeksiyon kapma ihtimali yüksek olur canım kapanmayan göbekte ben onu demek istedim şuan enfeksiyon var demedim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Uzmanlara göre göbek bağı düştükten sonra kanmanın nedeni olarak göbek bağındaki kanamanın pıhtılaşmaması veya K vitamini eksikliğinden meydana geldiği düşünülmektedir. Göbek bağında oluşan bu kanama sızıntı şeklinde meydana gelir ve tıbbi yardım almadan kendiliğinden durabilir nette böyle diyor cnm ama kokuluysa GTR doktora
tarafından
Sen götür cnm yine
(3,091 puan) tarafından
Meksikaliya katiliyorum +
Benim bebegiminde olmuştu. Doktor kontrol etti devam ederse getir dedi. Gotur icin rahat etsin
tarafından
Tskrler dilaracm❤️❤️
(3,091 puan) tarafından
Rica ederim kuzum ❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Bence bı doktora git canım bizimde oleydi dr.ilac sürdü hemen iyileşti
0 oy
tarafından
Hiç bilmiyorum ama enfeksiyon kapmasın diye direk kıyafete temas etmesin göbek bence yaa yada bilemedim ki çok geçmiş olsun bilen birilerini gelir inşallah
(1,521 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(754 puan) tarafından
Canım çocuk doktoruna gitmen lazım demekki tam kapanmamış enfeksiyon kapmadan götür ki doktor orayı yaksın. Korkma küçük bı çubuğu açık olan yere bastırıyor yakmaktan kasıt bu çok kısa süren bi işlem
(1,521 puan) tarafından
Ebede gerek yok gitmeye dedi. Yinede yarin giderim herwlde
(754 puan) tarafından
İçin rahat etmiyorsa git canım enfeksiyon kapma riski de var çünkü
0 oy
(69 puan) tarafından
Doktora göster bi canım kan gelmesi normal degil
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Çocuk doktoruna git canım damla vericek k vitamini bazı bebeklerde oluyor. K vitamini pıhtılaşmayı sağlayan faktör anne sütünde bulunmuyor göbek deliği de açık yara olduğu için k vitamini eksikliğinde kanaması çok normal enjektör gibi bi damla sıkıyorlar ağzına geçiyor inşallah
(1,521 puan) tarafından
İnşallah ya
(4,225 puan) tarafından
Geçer canım hiç korkma aynı şey kardeşime de oldu iki defa damlasını verdik geçti hiç korkma ciddi bişey değildir ama damla vermeden de geçmiyor ihmal etme mutlaka doktora götür
(1,521 puan) tarafından
Tamam canım. Peki bugun acile mi gideyim yoksa pazartesi cocuk doktoruna mi acilde o damlayi verirler mi
(4,225 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım istersen yarın çocuk doktoruna git garanti olur iki iş olmaz bidaha
(1,521 puan) tarafından
Tamam canım oyle yapayim
0 oy
(2,208 puan) tarafından
K vitamini eksikliğinden kanama oluyor, acilen götürüp iğne yaptırın. 
(1,521 puan) tarafından
Tamam canım
(2,208 puan) tarafından
Benim oglumda da öyle olmuştu. Perşembe günüydü hatta ebeye fotoğraf atmıştım normal dedi sonra baktim ara ara yine kanama olunca doktora attim hemen getirin dediler götürdük. Tam hatırlamıyorum iğne yaptılar sanırım. Bu göbek kanamaları kalbe kadar etkiliyor. Çok geçmiş olsun allah tez zamanda saglik versin inşallah
(1,521 puan) tarafından
Sence peki bugun acile gideyim mi
(2,208 puan) tarafından
Evet kesinlikle gidin. Bizim damla damla minicik minicikti ona rağmen doktor hemen getirin dedi.
0 oy
tarafından
Ebe doktor değil cnm ne.olur ne.olma götür yani bir baksın doktor.
(1,521 puan) tarafından
Tamam canım ama cocuj doktoru olmaz bugün
tarafından
Yarın götür cnm
0 oy
(124 puan) tarafından
Acillerde var mi bilmiyorum gümüş cubukla yakiliyor cocuk doktorunda
(1,521 puan) tarafından
Him anladim canim
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Benim kızımın da bu şekilde kanama oldu normal dediler. Sarı renkli su gelirse hemen git doktora ama bu normal. Biz de sonra dan sarı su da geldi çok az doktora görürdüm cok az birşey olmaz yakmaya gerek yok dedi mikrop kalmaması için iyileşip kapanana kadar sürmem için bir krem verdi sadece. Korkma yani
(1,521 puan) tarafından
Anladim canim.
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Kanama yokdı ama bizimde bu şekildeydi içinde kan vardı doktor iki kere temizledi korkulacak bişey değil sen dokunma dedi 
(1,521 puan) tarafından
Gideyim o zaman doktora ben temizlesin
(1,752 puan) tarafından
Aynen bi git baksın temizlesin
0 oy
tarafından
Benimde bebeğimin böyle oldu ebe batikon sürdü düzeldi istersen eczaneden küçük batikon al onunla sil günde bir kere
(1,521 puan) tarafından
Kendi kendime mudahele etmek de istemiyom ki.
tarafından
Ben ebeye götürdüm istersen sen de götür
0 oy
(914 puan) tarafından
Canım telaş yapmayın. Yarın hastaneye git orayı yakıyorlar . Yakma dediğim aslında oraya grimsi bir ilaç gibi sürüyor. Bir de k vitamini yapıyorlar. 
(1,521 puan) tarafından
Cocuk doktoru yapiyo demi canim. Yarini bekleyecem
(914 puan) tarafından
Aynen canim çocuk doktorundan randevu al. Gidene kadar da dokunma oraya yani içine falan kenarını temiz bir pamukla silebilirsin. Benim iki oğlumda da oldu böyle kanama dediklerimi yapınca geçti .
0 oy
(29,455 puan) tarafından

Yarın götürün bnce ebeye bakma sen

0 oy
(707 puan) tarafından
Benim kızımda da oldu 2 kere k vitamini yaptılar ondan sonra geçti vakit geçmeden al götür yapsinlar ihmale gelmez.
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Aynı bizimkide böyleydi korkma akıntı koku ve iltehaplanma yoksa birşey olmaz ve yaklaşık 1 aya kalmaz geciyo
0 oy
(734 puan) tarafından
Götür Dr görsün k vitamini yapılıyor gerek görürse
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Canm bence götür bizimde boyleydi göbegi ne birsey yaptılar durdu. Cektirme cocuga. Acıyordu belki canı. O yapılan seyde neyse cocuk hiç ağlamıyor canı yanmıyor
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Sadece bulasıyosa korkma aktıf bir kanama yoksa eger bızde de oldu bı sure sonra gectı donem donem yarası agladıgında felan kanıyodur bıraz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,429 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...