0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlar kullanıp yararını gören oldumu sezeryan oldum ne kullanabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(932 puan) tarafından
Bende merak ediyorm surda bekliyeyim bnde sezaryan olcam ins. Bide ne kadar sonra bisey kullanilio cnm senn ne kadar oldu dogun sonrasi direk korse taksak ewe gecince bisey olurmu 
(238 puan) tarafından
Ben dogumdan cıktım ertesi günü cırt cırtlı korse taktım canım baya faydası oldu
(3,102 puan) tarafından
Hemennolmaz bence.dikisler enfeksiyon kapablr
(932 puan) tarafından
Nasi bisey o korse cnm adi ne nerden aldin bnm 3sezaryanim hemen bisey kullanmak istiyorum gobek icin
(238 puan) tarafından
Ben hala kullanıyorum 8 gun oldu diikişlerimde iyi durumda
(238 puan) tarafından
Medikal dan aldım sezeryan olucagına söyle verirler göbeği sarmalı cırtcırtlı korse karnım eski haline dönmek 0zere kesin al ve tak canm bosuna kalmasın göbegin
(3,102 puan) tarafından
Aa  resim atabilirmisn canm mumkunse bizde alalim kalsin madem
(238 puan) tarafından
Attım canm
(932 puan) tarafından
Cok saol cnm ya hemen ciktigimda alicam ins bulurum
(932 puan) tarafından
Beren cnm bide hep mi takiyosun ne aralikla takiosun rahat oturup kalka biliyormusun sertmi yumusak birseymi
(238 puan) tarafından
Hic cıkartmıyorum canm ne yumuşak ne sert ama dikisleri rahatsız etmiuo hatta daha iyi geliyo bana
(932 puan) tarafından
A saol walla netten mi aldin cnm medikal die bi dukkan falan mi war ben ilk kez duydumda cahil kaldm kusura bakma cok soru sordum
(238 puan) tarafından
Yok canım estağfurullah. Dogum yapcagın hastanenin oralarda illaki vardır medikal ama netten almak daha uygun olur fiyat olarak
(932 puan) tarafından
Aynisi gelir umarim hastaneye giderken  bi bakarim cnm ama eger bu resimde attinin aynisisi ise senin aldigin netten alirim cok saol kuzum allah razi olsun
(238 puan) tarafından
Gelir canım yorumlara bakarsın almadan once. Sendende Allah razı olsun nedemek
-Reklam-
0 oy
(238 puan) tarafından

image

yorumolarak attım
(3,102 puan) tarafından
Tamamdir canm tesekkur ederiz. marka bumu.model olarakmi bu.
(238 puan) tarafından
Model bu canm ama bu cok uygun alablirsn
(3,102 puan) tarafından
Tamamdir tesekkur ederim canm
0 oy
tarafından
Sezeryanı düşünerek almadım epey sıkı bir kumaşı var vucudu sarıyor epeyce ben dolaptan almıştım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
16 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde asenai (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Srnyyy (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NSYhO (400 puan) tarafından soruldu

403,816 soru

12,097,761 cevap

36,405 kullanıcı

...