0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (2,693 puan) tarafından
Bebegimin meme reddi var sütlerimi sağıp biberonlara koysam acikinca versem olurmu bozulurmu 

5 Cevaplar

0 oy
(3,161 puan) tarafından
Memeyi vermeyeceksen birdaha biberonla ver canm.belli olmuyor biberon icip meme emen de var ama benimki biberon alinc memeyi hic almadi.yok memede vericem denicem dersen kasik biberonlar var onnla ver canim.
(2,693 puan) tarafından
Benimkide meme almiyo canim o yuzden biberonla vermeyi dusunuyorum
(3,161 puan) tarafından
Tamam memeyi keisn almiyorsa enniyisi biberon canim iskence cekmeye gerek yokegerki fazlaysa sutun sut posetlerine koy bir ic8mlik buzluga at.kullanagin zaman cikar bi yarim saat once benmari usulu isit ver.ama cok yoksa  sagip ogun icinde yada yarin vereceksen normal dolapta saklayip verebilirsin.boool bolll sutunnolsun insallahhh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fazlasini buzlukta sakla süt posetinde sagdiktan sonra 2 saat falan kaliyor oda sicakliginda diolar ama benimki dibe cokmistu suyu bir yerde olmistu taze vermek en iyisi. 
(2,693 puan) tarafından
Süt posetim yok maalesef emdigi icin almamistim
tarafından
Eger boyle devam edicekse almalisin bence
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Sagdigin sütleri  süt saklama poşetlerine koyup dondurman lazım. Oda ısısında 3 saat dolapta 3 gün dondurucuda 3 ay bekletebilirsin anca. Bebeğine verirkende sıcak su dolu kaba koyup o şekil ısıt. Soğuyan sürüde bir daha verme dok. ( Hemşire dolapta 3 gün demişti ama ben en fazla 24 saat tutuyordum)
0 oy
tarafından
Cnm bence ısrar et pes etme. Cocuk kucukse oyle cok zor olur sagmak oyle kolay olmuyor 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Meme vereceksen biberonla alışınca memeni almayabilir sağdıpın sütü şırıngayla yada kaşık biberonla ver 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde gonul_42gmail.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 961 göst.
5 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balbebem (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Feyza38 (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 819 göst.
29 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniminnak (3,901 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,819 soru

24,391,874 cevap

349,354 kullanıcı

...