0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Yani sevemiyorum bir türlü.. Çok fırsatçılar, çıkarcılar.. İyi niyetli değiller kendilerinin bir ihtiyacı olsun hep koşalım isterler bizim bir şeye ihtiyacımız olunca yanımızda olmuyorlar en çok da babama kızıyorum o çok şımartoyor onları konuşunca ben biliyorum evet öyleler diyor a a şimdi WhatsApp yazışmaların baktım yok gelin sizi gezdireyim özledim tatil paranız benden olsun VS yazmış, annem sinir olur diye söylemedim ama babam biraz aşırı saf ve İyi niyetli bunu da maalesef akrabaları kullanıyor.

Geçen gün yeğenleri geldi babamın, bir çöp bile getirmediler gelirken. kaç gün yatılı kaldılar kocası her akşam içki aldırdı içki içti bir de mangal istediler özel mangal yapıldı, pazar sbahaı beyefendi kahvaltıya pastırma istedi.. Ellerini cebine atmadılar. Babam da yazık paraları yok demekki kızım öyle deme diyor ama iPhone telefon ellerinde, marka giyerim diye hava atıyorlar Bi de yani göremiyor bazı şeyleri. tamam misafirler bir şey almak zorunda değil burda konu bu değil aslında ama biraz aşırı rahat ve insanı kullanma niyetli olduklarını bildiğim için üzülüyorum sadece.  Daha olup biten bir sürü fesatlıklarını ortaya koyan şeyler var ama detaya girip sıkmak istemiyorum. 

Keşke normal hayatta hiç muhatap olamayacağımı insanlar akrabamız olmasa. 

5 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Sizinkiler akraba değil de akbaba olms daha çok
(119 puan) tarafından
Aynen öyle bu gibi çoook örnek var.. Daha 3 yıllık evliyim evime gelmediler. Ama annemler yazlık yerde oturuyor hemen koşa koşa geliyorlar tatil için.
-Reklam-
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Bedava gecinmenin yollarını bulmuşlar.. yuzsuzlugunde böylesi
(119 puan) tarafından
Aynn öyle cnm. Borç para almaya gelince iş yerindeki arkadaşından araba ödünç alıp gelirler ama 3 senedir arabamız yok diye kapımı itmezlerr.
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Yıllarca görüşmek zorunda kaldığım insanlar topluluğu şeytanın insan halı diyorum.

Hep bir şeyler olsada iletişimi kessem diyor dün oldu ve ağzıma geleni saydım görüşmüyorum ölüme dirime gelmeyin dedim.oh iyi ettim 
0 oy
(9,943 puan) tarafından
Ay bende bbamın tüm akrabalarını sevmem en bşta halam olmak üzere (kocam hariç :) 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Bu baba tarafı da hep mi böyle oluyor anlamadım. Benim de baba tarafı öyledir ama bizimkilerin yanında sizinkiler melek kalır heralde:) Anne tarafı da tam tersi melek gibilerdir. Dayılarım teyzelerim hepsi bir birinden iyidir. Bugün dayımı teyzemi arasam yetişin desem hepsi koşar gelir. Bide anne tarafından kan bağı olmamasına rağmen yengeler enişteler de çok iyidir.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 237 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 653 göst.
+1 oy
19 cevap 336 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam1212 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 742 göst.

408,550 soru