+1 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (5,889 puan) tarafından
Ben spirali çıkaracam sadece sorıdm veryormusunz dye hemşire dyor 5.6aydr bize hiç gelmemiş iğnede yok sağlık bakanı tarafından gelmemiş hiç sadece prezervatif var dedı :( her ay eczanedenmi. Alcam ozmn bazen para olmuyrı ya:( 

10 Cevaplar

0 oy
(122,861 puan) tarafından

ucretsiz korunma hapimi veriyolardi :O

(5,889 puan) tarafından
Ben de burdan dün öprendim bide memlekete bi arkadaşım da alıyormuş sağlık ocagnda
(122,861 puan) tarafından
vaay bee
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet bazen sağlık ocağında olmuyor benim eltimde iğne vuruluyordu sağlık ocağında yok diye bıraktı oda 
(5,889 puan) tarafından
Nye vermiyorlar acaba artık
0 oy
tarafından

Eeee napican kiz nerde beleş oraya yerleş artık geçti o günler sağlık ocagida vermiyor :D

(5,889 puan) tarafından
Çok kötü cnm benm maf etti 9 aydr takılı zaten yoğun akıntım var hiç geçmiyor bide kan la berbaer gelıyro leke şeklinde artık tiksindim yanı kan gelyro kesiliyor sürekli leke gbı bnde kan ve idarar talılı yptrdım bugun acaba enfeksiyon mu oldu ne oldu ya
tarafından
Olabilir canim ama sen iyi bi doktordan randevu alıp git hastaneye bide bisey soracam spirali adetini kaçıncı gününde taktirdin ve ilk ayda korundunuzmu hiç korunma fln olmadimi bende spiral taktircam bu hafta
(5,889 puan) tarafından
40 ım çıktı gıbı spiral taktrdım adet olmadan hiç korınmadık ki cnm
tarafından
Canım adet olmadan takıyorlarmi ayyy bende inşallah bu hafta taktircam kesinlikle yoksa bu korkuyla ömür geçmez sende çıkartma bence iyi bi doktora git tedavi ol ilaca fln güven olmaz
(5,889 puan) tarafından
Cnm emzdryırum ilaçta vermiyor bı ara verdi blmıyorum dedı sütüne geçermi geçmez mi blmıyorum dedı çoçuk doktoruna na syle dedı oda googleden baktı ben nerden bileyim dedı artık korktum kullanmadım vala fitilde geçmedi
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Normalde veriliyor  ama 
(5,889 puan) tarafından
Blmiyorum bna vermedi ya
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Bizim burda veriyor ama kac aydır almadim 
(5,889 puan) tarafından
Memlekete arkadaşımada veryorlrmış
0 oy
tarafından
Evet vitamin bile göndermiyo sağlık bakanı ben de eczaneden aldım vitaminleri falan. Aşı olduğu için sanırım yetmito
(5,889 puan) tarafından
Evwt kızımn vitamın ilacınıda tek bıkere verdi daha vermedi bnde eczaneden almştm
0 oy
tarafından
Ne kadar ki korunma hapları bilmiyorum hiç almadım ama bebek daha masraflı sen hapı eczaneden al bence :)
(5,889 puan) tarafından
Vala blmiyorum nekdr bazen ekmek parası zor bulunuyor
tarafından
Neden spirali çıkartıyorsun ki zarar mi veriyor sana
(5,889 puan) tarafından
Evet cnm yaa hep lekeli kan gelıyro maf ettı bel ağrısı karın ve kasık ağrısı yapyor
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Hapı bilmem ama vitamin, demir olacini falan ücretsiz veriyorlar gittiğim yer de. Gerçi ben almadım yan etkisi fazla oluyor diye. Eczaneden alıyordum hep. 
(5,889 puan) tarafından
Vala bna bikere kan ilacı verdı kabız yaptı artık vermedı bızde yok dedı bnde eczaneden aldım oda aşırı kabız yaptı bndde bıraktım artık
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bizim burada yok vermiyolar
(5,889 puan) tarafından
Ağrıda arkadaşım alyor ücretsiz bız istanbulda yız vermedi
0 oy
tarafından

Artık iyice b*kunu çıkarttılar ya:ermm: aşılar paralı oldu:ermm:ilaclar paralı oldu:ermm: bu kadar çalışıp sigorta ödeyip bir halta yaramamasi. Ne gariptir:ermm: D3 mitamini de yok git eczaneden ** diyo var mı para ki alasın diyen yok ama:ermm: kadın dedi param yok alamam o senin sorunun diyo sonuçta senin çocuğun ister al ister alma diyo:ermm: kadın üzüldü gitti içim acıdı valla:ermm: eskiden D3 vitamini bebeklere ücretsiz verilirdi. Aşılar bedavaydi, korunma ilaçları bedavaydi. Neymiş efendim 4 çocuk getirilecekmis he sanki sen bakiyon ya :angry: o yüzden vermiyorlar gücü yeten aliyo gücü yetmeyen doguruyo :ermm: sonra çöplerden bebek topluyoruz Allah'ım sen duy yarabbim ❤️

(5,889 puan) tarafından
Yaniii yaa bnde blmiyorum burdan bıde arkadaşımdan duydum memlekete veryorlarmş kızımnda ilacını vermedi
tarafından
Saçma sapan işler ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 3,157 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
0 oy
7 cevap 92 göst.
1 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
10 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mys62 (3,027 puan) tarafından soruldu

405,634 soru

12,154,184 cevap

36,585 kullanıcı

...