0 oy
311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar oğlum ameliyat olcak doğuştan bobrek genişlemesi var eşimde çok kafaya takti arastiriyoda arastiriyo 10 gün oldu 20 gün var ameliyat olmasına ama bana dünyayı zehir etti hamile halimle ne konuştuğuna cevap veriyo ne yaklaşıyor ne isteyerek birlikte oluyor ne sarılıyor ne konuşuyor sürekli azarlıyor kızıyor bişey istesem isim var diyip duruyor bisy desem kavga çıkacak hamile halimle ne duygusal olarak hazırım nede çocuğum görsün istiyorum bu ara babasına çok düşkün çünkü geri çekilsin istemiyorum napacam kafam çok karışık :(

5 Cevaplar

0 oy
(2,525 puan) tarafından
Haliyle oda üzgün ama sende annesi olarak üzgünsündür üstüne gelmesi yanlış 

Rabbim şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım cocugun ameliyat olacakmış kolay değil bende kızım rahatsız olunca çok geriliyorum ne eşimin yüzüne bakıyorum ne ilgileniyorum her insan can sıkıntısını aynı şekilde göstermez esin daha çok kafasına takıyor demek ki normal zamanda böyle değilse üzüleceğin kirilacagin bir şey yok
(285 puan) tarafından
Normalde bilmiyorum öper gider mesela kahvaltıdan hiç öpmek şöyle dursun kaçar. Gibi gifiyo ise bilmiyorum napacam böyle alismadinida istemiyorum düzelir belki diyorum ama korkuyorum eşimi kaybetmekten
tarafından
Hamilesin diye böyle düşünüyor olabilirsin eleştirmek için demiyorum sadece için rahatlasın her insan aynı değil diye söylüyorum ben senin yerinde olsam oğlum ameliyat olacakta ben adamın öpmesini yatağını ilişkisini düşünücem aklıma bile gelmez valla yatar kalkar oglumu düşünürüm ne yüzüm güler ne içimden güzel bir şey yapmak gelir  eşinde bu durumdadır
(285 puan) tarafından
Evet eşim aynı ama hayatımızı böyle devam etremeyiz ki eşim çokta sert tepkiler veriyor  kızıyor herşeye ama bende uzulsem bile belli etmemeye çalışıyorum çünkü çocuk herşeyi anliyor
tarafından
Birbirinize destek olun ona güzelce anlat çocuğun yanında bağışlaması gerektiğini ve eşini bu konuda sıkıştırma bu süreçte oglunuzla ilgili olun belki o da sana kızıyordur ben yatıp kalkıp oğlumu düşünüyorum o benden başka şeyler bekliyor diyordur içinden o yüzden sana yukseliyordur
(285 puan) tarafından
Öyle oluyor olabilir canım bana gidip gelip hayat sana güzel hiç kafana takmiyosun diyip duruyor bende ona diyorum ki benim çocuğuma yansitmamam lazım Bican taşıyorum ben üzülürüm oda üzülür diyorum
0 oy
tarafından
Benimde çocuğum öyle durumda olsun ilişkiyi sarılmayı öpüşmeyi düşünmem sende düşünme bence çünkü oğlun hastaymış adamın stres sinir yapması normal eee sende üstüne geliyorsan belki ilgi göstermiyorsun diye belki ondan sana karşı böyle davranıyor olabilir 
(285 puan) tarafından
Hiç söylemedim sadece o nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum
0 oy
tarafından
Babalar bu konular da daha kötü oluyor nedense ama seni de anlaması lazım canım
(285 puan) tarafından
Yok işte anlamak surda dursun daha çok sınırını benden çıkarıyor
tarafından
İste bu köti olmuş sonuçta sende üzgünsün
0 oy
(703 puan) tarafından
Oğlum hasta olduğunda bende çok gergin oluyorum. Sürekli moralim bozuk kimseyle muhatap olmuyorum dünya duruyor gibi oluyor eşinde benm gibi biriyse ondan öyle davranuyurdur canm. Geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 880 göst.
21 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 440 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 240 göst.