0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ayağımdaki siğil için sizlerden dua istiyorum ilaç kullanıyorum ama ayağım mahvoldu üstüne basamiyorum vallaha çok kötü canım yaniyor Allah Rızası için bilenlerden rica ediyorum

3 Cevaplar

0 oy
(11,172 puan) tarafından
Benim ayağımda da 7. Çıkmaya başlamış çok sızlıyor 

Rabbim şifa versin inşallah 
(11,172 puan) tarafından
Kaç tane var cnm bir tane mi
tarafından
Etrafımda öyle okuyan hoca bilmem nede yokki Bildiğin varsa telefon falan her hangi bişey verebilir misin canım
tarafından
Bir taneydi sonradan bı baktım 6 7 tane olmuş küçük küçük
(2,524 puan) tarafından
Canım malesef numarası yok sakın siğilleri kesme oynama dahada çoğalır
tarafından
Zaten oynamadan hiç bişey yapmadan böyle dağıldı birde oynasam neler olacak bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Benim parmağımda 30 a yakın vardı ilaç verdi Dr o mahvetti hep dağıldı parmağım yandı 

En son hocaya okuttuk bir iki güne hepsi döküldü
tarafından
Şansım ya bu işte köyün hocası yok tayini çıkmış gitmiş Allahım sen sabırlar ver bana
(2,524 puan) tarafından
Canım fark etmez annene söyle o okutup gömsün illa yakın olmak gerekmez
tarafından
Akşam babama soylicem bakalım gidip cami hocasina okutsun ayağım inanki çok aşırı ağrıyo
(2,524 puan) tarafından
Bilirm canım bilirim elimde 30 dan fazla vardı Allah şifa versin inşallah geçer
tarafından
Allahım inşallah geçer
0 oy
(576 puan) tarafından
Benim ayağımda da 2 yıldır vardı ve devamlı çoğalıyordu. Okuttum geçmedi ilaç kullandım geçmedi. Ağrı acı hissetmiyodum ama. Görüntüsü rahatsız ediyodu beni. Son 1 hafta içinde bütün siğillerimin karardığını farkettim. 3 gün önce de baktım ki siğillerim yok olmaya başlamış. 6 aylık hamileyim beslenmeme ve bağışıklığıma dikkat ediyorum. Bu siğillerin kendi kendine yok olması mümkün zaten.  Bu da bağışıklıktan kaynaklı. Siz de bağışıklığınızı güçlendirecek şeylerle beslenin derim 
tarafından
Vallaha bugünden beri ayağım öyle kötü ağrıyor ki anlatamam sana birde 27 haftalık hamileyim birde 4 yaşında kızım var kaynanamlarla birlik duruyoruz evin işin gücü var bağ bahçe işlerimiz var onlar gidince mecbur bana kalıyor nasır bandıyla geçiyormuş bakalım ondan aldiricam bugün inşallah o derdime çare olur Allah aşkına sende hayrına bı dua oku bana ne olursa artık çok kötü ayağım Allahım kimseye dermansız dert vermesin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
9 cevap 471 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde arifelif (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
28 cevap 893 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra. Esen12 (4,060 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,747 cevap

37,314 kullanıcı

Kategoriler

...