0 oy
1,129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,558 puan) tarafından

image

bizim ki çok güzel terlik uçururdu ben küçükken :D 

Bende o zamanlar Gökçenin tuttu fırlattı kalbimi şarkısını anneme farklı yorumlamıştım 

Tuttu fırlattı terliği deldi geçti beynimi zamanla geçer dedi zamanla zamanla :D Anneler ölümsüz olsa ☺️❤

10 Cevaplar

+1 oy
(3,141 puan) tarafından
Maşallah kuzum bu ne enerji sabah sabah
(3,558 puan) tarafından
Kız hiç deme süt arttırıcı içince ben bi gaza geldim:D
-Reklam-
+1 oy
(13,672 puan) tarafından

Bizde oklava daha meşhurdu :D

(3,558 puan) tarafından
Kız o daha fena ya :D ben yine terlik yiyordum o da denk gelirse oklava direk vurdumu indirir :D
(13,672 puan) tarafından
Hiç denk getiremedi annem de bazen oklavayı fırlatırdı :D ya ne güzel günlermiş :))
0 oy
(9,647 puan) tarafından
:)) benim annem hiç vurmadı terlik falanda atmadı çok yemek seçerdim geceleri acıktım diye tuttururdum kalkar makarna pilav yapardı.. sanırım küçük olmak böyle bisi :) ablamlarla 8 yaş var aramda en büyük ablamla 12 yaş yaş arası çok olunca minnak olan daha kıymetli oluyomuş:D ablamlar babamı arar cips isterdi alamam derdi bana ağarırlardı babam anında elinde kocaman pringls la gelirdi :D ahh ahh çok özledimmm...
(3,558 puan) tarafından
Kız ben kadını delirtirdim dayak atmadı hiç sinirlenince ayağındaki terlikleri fırlatırdı denk gelen gelirdi bende acımadı ki diye dalga geçerdim kadın bu defa sinirden gülmeye başlardı
0 oy
tarafından
Rabbim onların acısını göstermesin insallah ❤️ kurban olurum ona yaa benim cennetim
(3,558 puan) tarafından
Amin inşallah canım anne sevgisi bi başka oluyor
0 oy
tarafından
Keskeeeé Annelerimizi Allah basimizdan eksik etmesin...
(3,558 puan) tarafından
Keşke canım keşke
0 oy
tarafından

benim annem az önce evi temizledi yoruldu 1 bardak ayran verdim içti o kadar güzel dualar etti ki başkasına dünyayı versen etmez o duaları kurban olurum onu verene:angel:

(3,558 puan) tarafından
Anneler farklıdır tabi canım can onlar can
0 oy
(2,172 puan) tarafından
oov cak tatli bi cocuktum hic terlik yemedim ki :D 
(3,558 puan) tarafından
Ben dayak yemedim hiç terlik yedim hep o da isabet ederse edenlerede acımadı ki acımadı ki der dalga geçerdim annem bu kez sinirden gülerdi:D
0 oy
tarafından
Hiç dovmedi beni Allah razı olsun ama ben onu çok uzmusumdur çocukken Allah beni affetsin çocuktum falan ama aklim eriyordu  yapmamam lazımdı hala vicdan azabı çekiyorum onu uzdugum günler yıllar hiç aklımdan çıkmıyor sürekli helallik isterim o da hep der ak sutum de hakkimda sana helal olsun beni uzerdin ama en vefalı cocugumda sendin hala da sensin diyor :((((  Anne ışte kiyamiyor Allahim annelerimizi eksik etmesinn basimizdan♡
(3,558 puan) tarafından
Amin tatlım baş tacı onlar bende dediklerini yapmazdım annemin sinirlenince terlik fırlatırdı dayak Allah var yemedim hiç ama terlikler meşhurdu
0 oy
tarafından

Annemden babamdan hiç dayak yemedim :D babam iç guveysiydi dedemden korkarlardi bide tek çocuktum :D bı gün baştan aşağı çamura bulandim geldim eve gözlerim parliyo sadece annem dedi bu kez dövecem gir banyoya dovemessin ki çıkınca dedeme derim dedim yine bişi yapamadı yikadi temizledi sevgi firarda yine gttim :D

0 oy
(3,797 puan) tarafından
Allh başimizdan eksk etmesin onlari

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,076 göst.
30 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 452 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,400 göst.
28 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Mucizelerim (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,597 soru

24,417,163 cevap

351,335 kullanıcı

...